Haberler

Manisa'nın Eşsiz Sesleri Destek Bekliyor

Manisa'nın eşsiz sesleri destek bekliyor Manisa Güzel Sanatlar Lisesinin çok sesli Ambrossia Korosu festivallere ve konserlere katılabilmek için sponsor bekliyor Koro 9 Ocak'ta vereceği konserden elde edeceği gelirle festivallere ve konserlere katılmayı hedefliyor Koro Şefi Arcan Aydınlı:...

Manisa'nın eşsiz sesleri destek bekliyor

Manisa Güzel Sanatlar Lisesinin çok sesli Ambrossia Korosu festivallere ve konserlere katılabilmek için sponsor bekliyor

Koro 9 Ocak'ta vereceği konserden elde edeceği gelirle festivallere ve konserlere katılmayı hedefliyor

Koro Şefi Arcan Aydınlı : "9 Ocak'ta Bedesten Salonunda bir konserimiz olacak. Konserimizin geliriyle yurt içi ve yurt dışı festivallere öğrencilerimizi götürmek istiyoruz"

"Çocuklarımız çok pırıl pırıl ve yetenekli öğrencilerden oluşuyor. Önleri çok açık"

"Manisa olarak destek olunması gerektiğini düşünüyorum"

MANİSA - Manisa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden kurulan 35 kişilik Ambrossia çok sesli korosu yurtiçi ve yurtdışındaki festivallere ve konserlere katılabilmek için sponsor arıyor. Koronun 9 Ocak'ta tarihi Bedesten'de vereceği konserden elde edilecek gelirin de festival ve konserlere katılabilmek için kullanılacağı öğrenildi.

Manisa Güzel Sanatlar Lisesi çok sesli korosu olan Ambrossia 9 Ocak'ta tarihi Bedesten Salonunda vereceğe konsere Arcan Aydınlı şefliğinde hazırlanıyor. Bütçeleriyle öğrencilerin kendilerini geliştirmesi için gerekli olan festival ve konserlere katılmakta güçlük çeken koro 9 Ocak'ta vereceği konserden elde edeceği gelirle katılmayı düşündükleri festivalin masraflarını çıkarmayı amaçlıyor. Öğrencilerin desteklenmesi gerektiğini kaydeden Koro şefi ve okulun öğretmenlerinden Arcan Aydınlı Manisalıları koroya destek olmaya davet etti.

Türkiye'nin birçok yerindeki koroların sponsorları olduğunu ifade eden koro şefi Arcan Aydınlı, "Ambrossia Korosu olarak Manisa Güzel Sanatlar Lisesinin çok sesli korosuyuz. 9 Ocak'ta Bedesten Salonunda bir konserimiz olacak. Konserimizin geliriyle yurtiçi ve yurtdışı festivallere öğrencilerimizi götürmek istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz, umarım bizi yalnız bırakmazsınız. Bugüne kadar pek çok festivale katıldık, pek çok konser verdik. Birincisini geçen sene yaptığımız bir etkinliğimiz vardı oradan toplanan gelirle İstanbul'da güzel bir festivale katıldık. Aslında bir sponsor arayışı içindeyiz. Açıkçası bazen bizi aşan durumlarla karşılaşıyoruz. Sponsor olunursa çok memnun oluruz. Gurubumuz şuan 35 kişiden oluşuyor. Zaman zaman yeni elemanlarımız oluyor, 9'uncu sınıflardan ekleme yapıyoruz. Çocuklarımız çok pırıl pırıl ve yetenekli öğrencilerden oluşuyor. Önleri çok açık. Manisa olarak destek olunması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Aydınlı Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title