Haberler

Manisa'nın Bağcılığı Fotoğraflarla Sergilendi

Güncelleme:

'1. Manisa Sultani Üzüm Şenliği' etkinlikleri kapsamında "Geçmişten Günümüze Manisa'da Bağcılık" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Büyük bir coşkuyla kutlanan '1.Sultani Üzüm Şenliği' kapsamında Manisa Kültür Merkezi'nde fotoğraf sergisi düzenlendi.

Manisa üzümünü Türkiye'ye ve Dünya'ya en iyi şekilde tanıtmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez hayata geçirilen etkinlikler kapsamında, Manisa Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Geçmişten Günümüze Manisa'da Bağcılık" adlı fotoğraf sergisinin açılışını Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve protokol üyeleri yaptı.

Sergiyi Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman, Ege Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ahmet Altındişli, Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, İzmir Ticaret Borsası Meclis Üyesi İlhan Zincirlioğlu ve Manisa Bağcılık Araştırma İstasyonu Müdürü Akay Ünal da gezdi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı'dan sergilenen fotoğraflar hakkında bilgi alan davetliler, Manisa Bağcılık Araştırma İstasyon Müdürlüğü tarafından getirilen Altın Sultani, Sultan, Manisa Sultanı, Razakı, Horoz Karası gibi üzüm çeşitlerini davetlilere ikram etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Memiş Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title