Haberler

Manisa: Meduna'dan Manisa'ya Duygusal Veda

Vestel Manisaspor'un Galatarasay ile Oynadığı Lig Maçında Kalp Spazmı Geçirdikten Sonra Futbolu Bırakma Kararı Alan Çek Futbolcu Michael Meduna, Kulübüne ve Manisa'ya Veda Etti. Kulüp Yönetimi, Her Zaman Meduna'nın Yanında Olacaklarını Açıklarken, Duygusal Anlar Yaşayan Çek Futbolcu İse Vestel Manisaspor Camiasına Yakın İlgiden Dolayı Teşekkür Etti.

Vestel Manisaspor'un Galatarasay ile oynadığı lig maçında kalp spazmı geçirdikten sonra futbolu bırakma kararı alan Çek futbolcu Michael Meduna, kulübüne ve Manisa'ya veda etti. Kulüp yönetimi, her zaman Meduna'nın yanında olacaklarını açıklarken, duygusal anlar yaşayan Çek futbolcu ise Vestel Manisaspor camiasına yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde Meduna'nın ülkesine dönüşü öncesi veda toplantısı düzenlendi. Meduna ile birlikte toplantıya katılan Vestel Manisaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Kenan Yaralı, Meduna'nın futbolcu olarak ve karakter olarak Vestel Manisaspor Kulübü'ne yakışır bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, "Ne yazık ki, bir talihsizlik oldu ama artık biz geriye de bakmıyoruz. Meduna ile bugüne kadar yapmış olduğumuz iyi ilişkiler neticesinde kendisine 2006-2007 sezonundaki tüm maç alacakları ve aylıklarını maddi olarak hepsini karşılıyoruz. Bunun haricinde de, Meduna her zaman için bizim kardeşimiz, evladımız. Manisa'nın da evladı olarak görüyoruz. Oyunculuk mesleği dışında kulübümüzde herhangi bir organda alabileceği her görev için kapımız her zaman açık. Kendi ülkesinde olsun, burada olsun yapabileceği her türlü işte Vestel Manisaspor olarak kendisi için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeyi taahhüt ediyoruz" dedi.

Vestel Manisaspor camiasına kendisine karşı gösterilen iyi davranışlardan dolayı teşekkür eden Michael Meduna ise, "Vestel Manisaspor'un bana gösterdiği yakın ilgi ve desteği Avrupa kulüplerinde bulmak çok zor. Bana yapılan teklifler için de çok teşekkür ediyorum. Futbolcu izleme olsun, futbolcu alımı olsun her konuda yardıma hazırım. Gelecek için henüz bir planım yok, futboldan ayrıldığımı önce içime sindirmem gerekiyor, bu da zaman alır. Daha sonra bakarız. Manisa'ya ne zaman döneceğimi biliyorum. Vestel Manisaspor, Turkcell Süper Ligi şampiyonluk kupasını aldığında ben de burada olacağım" diye konuştu.

Fenerbahçe maçında taraftarların gösterdiği yoğun ilgi ve sevgiden dolayı çok duygulandığını ifade eden Meduna, "Tezahüratlar ve sevgi gösterileri benim içimde yeniden yaralar açtı. Futboldan ayrılmamdan dolayı oldukça etkilendim, şimdi yine duygulandım. Kendimi yeniden duygusal düzene sokmam biraz zaman alacak" ifadelerini kullandı.

Meduna, ayrıca kendisinden sonra takıma katılan Rafael ile ilgili olarak da Rafael'in oynadığı maçları izlemediğini ancak iyi ve kaliteli futbolcu olduğunu bildiğini, antrenmanlarda da bunu gözlediğini söyledi.

Çek futbolcu, konuşmasının ardından Asbaşkan Kenan Yaralı ve diğer yöneticilerle vedalaştı. Meduna'nın takım arkadaşlarıyla da vedalaştıktan sonra hafta sonu ülkesine döneceği öğrenildi.

Öte yandan, Vestel Manisaspor önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Tarık Almış Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde teknik ağırlıklı çalışma yapan oyuncuların, Fenberbahçe mağlubiyeti sonrası daha da hırslı oldukları görüldü. Sağ ayağından ameliyat olacak olan Borbiconi ve Selçuk'un Bursaspor maçı kadrosunda yer almayacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title