Haberler

Manisa: Manisa'da Zincirleme Trafik Kazası: 1 Yaralı

İzmir'den Gelen Bir Tır, Manisa Girişinde Yağmur Nedeniyle Kayganlaşan Yolda Kontrolden Çıkarak, Kırmızı Işıkta Bekleyen Bir Otomobil ve 2 Tır'a Çarpması Sonucu Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazasında Bir Kişi Ağır Şekilde Yaralandı.

İzmir'den gelen bir TIR, Manisa girişinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobil ve 2 TIR'a çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Manisa'ya giden Ümit Değirmenci (35) yönetimindeki 45 AD 842 plakalı TIR, kent girişinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kavşağı'nda kırmızı ışıkta bekleyen İbrahim Artun yönetimindeki 10 F 2616 plakalı otomobile çarptı. Aracı yolun ortasındaki refüje atan TIR daha sonra hızını alamayarak Ayhan Karaoğlu yönetimindeki 35 KD 468 plakalı TIR'a ve daha sonra da en öndeki Hakan Atakan yönetimindeki 45 UA 157 plakalı başka bir TIR'a çarptıktan sonra durabildi. Ayhan Karaoğlu çarpışma sonucu araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye kırım ekiplerince kurtarılan Karaoğlu, Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer şoförler kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Bu arada kaza nedeniyle 3 ayrı TIR'ın trafiği tek yönlü kapattığı yol, çekici araçların bir saatlik uğraşısı sonucu tekrar açıldı. Kazada hurdaya dönen araçlarda tahmini olarak 100 bin YTL civarında maddi hasar meydana geldi. Ortalık hurda yığınına dönerken, kazada can kaybı olmaması herkesi sevindirdi. Kazaya neden olan TIR sürücüsü Ümit Değirmenci, polis tarafından gözaltına alındı. Değirmenci, "Frene bastım ama araç kaydı, çarpışmayı engelleyemedim" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title