Haberler

Manisa: Manisa'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Manisa'da Bir Otomobilin Lastiğinin Patlaması Sonucu Direğe Çarpmasıyla Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi de Yaralandı.

Manisa'da bir otomobilin lastiğinin patlaması sonucu direğe çarpmasıyla meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.45 civarında İzmir-Ankara E-96 Karayolu Turgutlu çıkışı Avşar Köyü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Turgutlu'dan Salihli yönüne seyir halinde olan Özcan Harmandalı'nın yönetimindeki 06 TCB 53 plakalı resmi otomobil, sol ön lastiğinin patlaması sonucu, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan Ahmet Utangan hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Özcan Harmandalı ise, sağlık ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Görevlilerin yıl sonu nedeniyle Manisa'ya evrak götürdükleri, dönüş sırasında kazanın olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Ahmet Utangan'ın Selendi Devlet Hastanesi'nde memur olarak çalıştığı, kazadan yaralı olarak kurtulan şoför Özcan Harmandalı'nın ise Selendi Sağlık Grup Başkanlığı'nda sağlık memuru olarak görev yaptığı bildirildi.

Kaza anında yol kenarında bekleyen ve kazayı gören Niyazi Aksakallı adlı vatandaş, "Turgutlu istikametinden gelen aracın lastiği yüksek bir sesle patladı. Yolda sağa sola savrulan araç, büyük bir hızla direğe çarptı. Ben yardım için koştum. Sürücüyü çıkardık ancak diğer kişi ölmüştü" diye konuştu. Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title