Haberler

Manisa: Manisa'da Oda Başkanları İftarda Buluştu

- Manisa'da Oda Başkanlarının Biraraya Geldiği İftar Yemeğinde Konuşan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mesob) Başkanı Hasan Geriter, Esnaf ve Sanatkar İçin Her Geçen Yılın Daha da Kötü Olduğunu İfade Ederek, "Bu Günün Dünden Daha İyi Olduğunu Söyleyemem" Diyerek Esnafın Sıkıntıda Olduğunu İfade Etti.

- Manisa'da oda başkanlarının biraraya geldiği iftar yemeğinde konuşan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, esnaf ve sanatkar için her geçen yılın daha da kötü olduğunu ifade ederek, "Bu günün dünden daha iyi olduğunu söyleyemem" diyerek esnafın sıkıntıda olduğunu ifade etti.

MESOB yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine birlik başkanı Hasan Geriter'in yanı sıra merkezdeki oda başkanları katıldı. Kongrelerde rakip olan bazı oda başkanlarını aynı masada biraraya gelmesi dikkat çekerken, ortaya çıkan samimi hava, esnaf ve sanatkarın uyum içerisindeki başkanlar tarafından yönetildiğinini gösterdi. Yemeğin ardından konuşma yapan MESOB Başkanı hasan Geriter, "Oda başkanlarımızla biraraya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Burada Ramazan Bayramı'nın 1. günü yapılacak bayramlaşma ve 29 Ekim Bayramı kutlamalarına ilişkin fikir alış-verişinde bulunduk." dedi. Bayram alış-verişlerinde esnafın vatandaşa her türlü kolaylığı sağlamaya çalıştığını belirten Geriter, "Eski bayramları ve arkadaşlıkları bugün bulmak mümkün değil. Herkes eski birlikteliklerin istenildiği kadar kurumamanın sıkıntısı içerisinde. Bu arada esnaf ve sanatkarımız da malum ekonomik sıkıntıyı yaşamaya devam ediyor. Her geçen yıl esnafımız açısından bir önceki yılı aratmakta. Yani bugünün dünden daha iyi olduğunu söyleyemiyorum" dedi.

MESOB Başkanı Hasan Geriter son olarak tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını, Türk halkının Cumhuriyet Bayramı'nı şimdiden kutladığını ifade etti.

(ÖA-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title