Haberler

Manisa: Manisa'da Çevre ve Orman Çalışanlarına Bakanlıktan Teşekkür

- Manisa İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü Personeline Türkiye Genelinde 'Sürdürülebilir Av ve Yaban Hayatı' Çalışmalarında Üstün Gayret ve Başarı Göstermeleri Nedeniyle Çevre ve Orman Bakanlığı Tarafından Teşekkür Belgesi Verildi.

- Manisa İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personeline Türkiye genelinde 'Sürdürülebilir Av ve Yaban Hayatı' çalışmalarında üstün gayret ve başarı göstermeleri nedeniyle Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Valilik makamında düzenlenen törenle, İl Çevre ve Orman Müdürü İhsan Mayda, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ufuk Sevgin ile şube personelleri Sebati Nur Akbaş, Ramazan Çeri, Yalçın Yılmam, Davut Gülüm ve M.Kemal Bayrak Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından gönderilen Teşekkür Belgelerini Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk'ün elinden aldılar.

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü personeli daha önceleri de Fidancılık ve Orköy alanlarındaki çalışmalarından dolayı Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından ödüllendirilmişti.

İl Çevre ve Orman Müdürü İhsan Mayda çalışmaları hakkında Vali Öztürk'e bilgi verirken, bin 280 bin hektarlık alanda günde 24 saat boyunca Avcı dernekleriyle ortaklaşa çalışarak ve Jandarmanın büyük desteğiyle yaptıkları mücadele sonucu kaçak avı yüzde 90-95 indirdiklerini söyledi. Vali Öztürk, yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle görev yapan personeli kutlayarak şunları söyledi: "Herkes ülkesine olan borcunu ne yapsam da ödesem dese ağaç diksin derim. Ülkemiz için yapılacak diğer bir iyilik de ormanı keçilerin elinden kurtarmaktır. Ne kadar çok fidan dikerseniz dikin, 3-4 yılda yetişen fidanlar keçiler tarafından yok edilebilmektedir. Oysa bu hayvanlardan geçimini sağlayan ancak 2-3 ailedir. Ormanlarımıza yaptığı tahribat ise çok büyüktür." dedi.

İl Çevre ve Orman Müdürü İhsan Mayda günün anısına Vali Öztürk'e Ali Kızılçay tarafından çam kozalağı, manolya tohumu ile yurtiçinden ve yurtdışından temin edilen çeşitli tohum ve yapraklarla yapılan çelenk hediye etti.

(ÖA-Mİ-

(ÖA-Mİ-)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title