Haberler

Manisa İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Manisa İl Koordinasyon Kurulu 2012 yılının ikincisi toplantısı yapıldı.

Manisa İl Koordinasyon Kurulu 2012 yılının ikincisi toplantısı yapıldı.

İl Genel Meclisi Salonunda Vali Yardımcısı Osman Ekşi başkanlığında yapılan kurul toplantısına, kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların yöneticileri, katıldı.

Vali Yardımcısı Ekşi, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Manisa'da, 427 kamu yatırım projesi bulunduğu ve bunların toplam tutarının 5 milyar 230 milyon 310 bin lira olduğunu ve projeler için önceki yıllarda 1 milyar 203 milyon 109 bin lira harcama yapıldığı kaydetti. Bu projelere 2012 yılı için ise toplam 365 milyon 161 bin lira ödenek ayrıldığını belirten Ekşi, "2012 yılı itibariyle 28 milyon 156 bin TL harcanarak yüzde 8 nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. Bu projelerin 15'inin tamamlandığı, 188'inin devam etmekte olduğu, 143'ünün ihale aşamasına getirildiği ve 81 projeye ise henüz başlanılamadığı görülmüştür" dedi.

Toplantıda daha sonra kamu kuruluşları temsilcileri, gerçekleştirilen yatırımlar ve projeler hakkında sunum yaptı.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title