Haberler

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin, 62'inci olağan seçimli Genel Kuurul'unda başkan Recep Çınar ve yönetim kurulu yeniden seçildi.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin, 62'inci olağan seçimli Genel Kuurul'unda başkan Recep Çınar ve yönetim kurulu yeniden seçildi.

Kooperatif Sosyal Tesisleri'nde yapılan kurula AK Parti Manisa milletvekilleri Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile ilçe belediye başkan ve yetkilileri, siyasi partilerin temsilcileri, ilçelerin kooperatif başkanları, yöneticileri ile oda başkanları katıldı.

Genel kurulda konuşan kooperatif başkanı Recep Çınar, Manisa esnaf ve sanatkarının yanında olduklarını ve kesintisiz hizmet verdiklerini belirtti.

Manisa esnaf ve sanatkarına 72 milyon liralık Halkbank kaynaklı kredi dağıtıldığını söyleyen Çınar, bütçe ve varlıklarla birlikte 100 milyon liralık bir risk üstlenildiğini, bu rakamların Manisa ekonomisinde önemli yer tuttuğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, mevcut başkan Recep Çınar ve yönetim kurulu yeniden seçildi.

Genel Kurul'da, 2 milyon 614 bin 653 liralık 2014 yılı kesin bütçesi ile 2015 yılı 2 milyon 100 bin liralık tahmini bütçe yapılan oylamada kabul edildi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

uğur aydemir recep çınar ak parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title