Haberler

Manisa Emniyeti, Bir Ayda 106 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi

Manisa İl Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 2012 yılı Mart ayı içerisinde yaptığı operasyonlarda 106 bin 58 paket kaçarak sigara ele geçirdi.

Manisa İl Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 2012 yılı Mart ayı içerisinde yaptığı operasyonlarda 106 bin 58 paket kaçarak sigara ele geçirdi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2012 yılı Mart ayı içerisinde sigara kaçakçılığı suçu ile ilgili olarak toplamda 106.058 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ve 22 şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı belirtildi. Açıklamada son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlar hakkında da bilgiler verildi. Açıklamanın devamında, bazı firmaların yükleri içerisinde gizledikleri gümrük kaçağı sigaraların Manisa'ya getirildiği istihbaratının alındığı belirtilerek, "Yapılan yol

kontrolleri ve risk analizlerine dayalı çalışmalar neticesinde durumundan şüphelenilen bir kamyon durdurulmuş, kamyon içerisinde bulunan şahıslar araçta kolonya ve temizlik ürünleri bulunduğunu ve bu ürünlerin irsaliyelerinin olduğunu bu civarlarda bulunan marketlere tanıtım yaparak satmak istediklerini beyan etmesi üzerine, araçta yapılan kontrollerde gözle görünen kısımlarda oto parfümü, cam suyu ve temizlik deterjanı vb. malzemelerin olduğu ancak bu malzemelerin altında gizlenmiş vaziyette koliler

halinde gümrük kaçağı sigara bulunduğu görülmüş, ele geçirilen sigaraların yapılan sayımında toplam 5 bin 857 karton (58.570) paket gümrük kaçağı sigara olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak yakalanan G.A. ve Ö.A. isimli şahıslar haklarında 5607 ve 4733 SKM suçlarından işlem yapılarak, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişler ve her iki şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği ve Manisa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir TIR'a yapılan operasyon ile ilgili olarak ise, "TIR'da yapılan kontroller neticesinde toplamda 26 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş, bu olayla ilgili Y.G., O.T. ve H.K. isimli şahıslar yakalanmış, yakalanan şahıslardan Y.G. çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştır" ifadeleri kullanıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title