Haberler

MANİSA DEVRİLEN DİREĞİN ALTINDA KALAN 11 YAŞINDAKİ EGE'NİN GELDİĞİNİ FARK ETMEMİŞLER

Güncelleme:

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, 11 yaşındaki Ege Eymen Gülentürk'ün, üzerine elektrik direği devrilmesi sonucu yaşamını yitirmesiyle ilgili gözaltına alınan 1'i kepçe operatörü 2 kişinin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, 11 yaşındaki Ege Eymen Gülentürk'ün, üzerine elektrik direği devrilmesi sonucu yaşamını yitirmesiyle ilgili gözaltına alınan 1'i kepçe operatörü 2 kişinin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Gözaltına alınan iki şüphelinin ifadelerinde, yerine dikmek için kepçe ile kaldırdıkları direğin kancadan kurtularak devrildiğini belirtip, "Direğin altında kalan çocuğun ise nereden geldiğini fark etmedik" dedi.

Özel bir firma tarafından, dün Fatih Mahallesi, Dede Korkut Caddesi'nde, kepçe yardımıyla elektrik direklerinin değişimi için çalışma başlatıldı. Saat 18.00 sıralarında, kepçe yardımıyla kaldırılarak, dikilmek istenen beton elektrik direği kancasından kurtulup, devrildi. Bu sırada yol kenarında oynayan çocuklardan 11 yaşındaki Ege Eymen Gülentürk, kaçan topunu almak isterken devrilen direğin altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gülentürk, kepçe yardımıyla üzerine düşen direk kaldırılarak kurtarıldı. Ağır yaralı olan çocuğa ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Gülentürk, ardından ambulansla Alaşehir'deki bir özel hastaneye kaldırıldı. Teraviye alınan Gülentürk, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis, olayın ardından direk değişim işini yapan özel firmaya hizmet veren taşeron şirkette işçi olarak çalışan M.K. (42) ile kepçe operatörü E.T.'yi (56) gözaltına aldı. Polisteki işlemleri süren 2 şüpheli, ifadelerinde, yerine dikmek için kepçe ile kaldırdıkları direğin kancadan kurtularak devrildiğini belirtip, "Direğin altında kalan çocuğun ise nereden geldiğini fark etmedik" dedi.

Öte yandan Ailesinin 2 çocuğundan bir olan Ege Eymen Gülentürk'ün İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenazesinin bugün ikindide Alaşehir Pazar Camisi'nde kılınacak namazın ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaşehir Korkut Fatih Ege Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title