Haberler

Manisa'dan Okuma Yazma Seferberliğine Tam Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliğine Manisa'dan destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliğine Manisa'dan destek geldi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, okuma yazma seferberliğinin başlatılmasının ardından Manisa'da okuma yazma bilmeyen vatandaşların okuma yazma öğrenmek için halk eğitim merkezlerine başvurmaya başladığını söyledi.

Manisa olarak bu kampanyaya tam destek verdiklerini belirten Vali Güvençer, şöyle devam etti:

"Allah'a çok şükür hem Türkiye genelinde hem de Manisa özelinin çok ciddi okuma yazma sorunu kalmadı. Bugüne kadar devlet kurumlarınca, farklı bakanlıklarca, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı nezdinde okuma yazma seferberlikleri ilan edildi, ve özellikle milli eğitim, halk eğitim ve bu kurumlara destek veren gönüllüler marifetiyle ciddi kademeler, mesafeler alındı. Bizde sonuna kadar destek veririz. Artık burada çokta fazla sayılara bakmayacağız. Az da olsa okuma yazma bilmeyen, öğrenmek isteyen, yaygın eğitim kurumları dışında böyle bir desteğe ihtiyaç olan arkadaşlarımıza elbirliğiyle elbette yardımcı olacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title