Haberler

Manisa'dan Kısa Kısa

Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler, ramazan ayı öncesinde ilçedeki camilerde temizlik çalışması başlattı.

Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler, ramazan ayı öncesinde ilçedeki camilerde temizlik çalışması başlattı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye bünyesinde oluşturulan ekiplerin yaklaşık on gündür camilerde temizleme çalışması yaptığını söyledi.

Şehzadeler ilçesindeki 65 mahallede bulunan camilerin ramazan ayına hazır olacağını ifade eden Çelik, "Bu yıl da ekiplerimiz her gün aralıksız bir şekilde temizlik çalışmalarını sürdürüyorlar. Camilerimizin içinde ve dışında ekiplerimiz, detaylı temizlik yapıyorlar. Ramazan ayı öncesinde çalışmalarımızı tamamlayarak camilerimizi 11 ayın sultanı ramazana hazırlayacağız." dedi.

MCBÜ'de Hemşirelik Haftası Sempozyumu

Manisa Celal Bayar Üniversitesinde (MCBÜ) Hemşireler Haftası dolayısıyla Hafsa Sultan Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü ve Manisa Sağlık Çalışanları Derneği iş birliği ile sempozyum düzenlendi.

Sempozyuma MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kilimciliği, MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, Türk Hemşireler Derneği Manisa Şube Başkanı Doç. Dr. Adalet Kocakutlu, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Hemşirelik mesleğinin insan sağlığının korunması ve geliştirilmesinde vazgeçilmez yere sahip mesleklerin başında geldiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Çelebi, "Hemşirelik mesleği aslında meslekten de öte, annelik gibi kutsal ve ulvi bir kavram. Aşkla, şevkle, büyük bir özveri ve sabırla görev yapan hemşireler, her gün bir yaşama dokunuyorlar. Sağlık sisteminin olmazsa olmaz unsuru olan hemşirelerimizin, Hemşireler Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Sempozyum, Hafsa Sultan Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Komitesi Uzman Hemşiresi Cennet Ertürk'ün, "Sağlık Hizmetlerinde Hemşire" konulu sunumunun ardından, Türkiye Liselerarası Müzik Yarışmasında Jüri Özel Ödülü alan Manisa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi ile sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Faruk Çelik Çelebi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title