Haberler

Manisa'daki Elektrik Panolarına, 15 Temmuz Şehitlerin Fotoğrafları Asıldı

Ak Parti Manisa İl Gençlik Kolları, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, kalkışmada şehit düşen 250 kişinin fotoğraflarının yer aldığı görselleri, kentteki elektrik panolarına yapıştırdı.

Darbe girişiminin yıldönümünde AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları, farklı bir etkinliğe imza attı. AK Parti İl Gençlik Kolları Ender Gök ve yönetimi, darbe girişiminde şehit olan 250 kişinin fotoğraflarının yanı sıra ne zaman ve nerede şehit olduklarının yazılı olduğu görselleri, kentteki elektrik panolarına yapıştırdı.

AK Parti Manisa Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, "15 Temmuz hain darbe girişimin bugün yıl dönümünü yaşamaktayız. 15 Temmuz'un üzerinden bir yıl geçti. Bugün yıl dönümünde Türkiye'nin 81 ilinde çeşitli etkinliklerle iliklerimize kadar tekrar hissetmekteyiz. Aradan geçen 1 yıla rağmen, 15 Temmuz halen daha tazeliğini yitirmedi. Alçak teröristlere gereken cezayı vermek için devletimiz gerekli mücadeleyi göstermekte, milletimiz ise devletimizin yanında bulunarak, gerekli desteği vermektedir. Bizlerde AK Parti İl Gençlik Kolları olarak ilimizde farklı bir etkinlik yapmak istedik. 15 Temmuz'da 250 şehidimiz vatanımız ve milletimiz için canlarını hiçe sayarak şehit oldu. Bizlerde şehitleri unutmadık ve unutturmadık. 15 Temmuz vesilesi ile 250 şehidimiz için hazırlanmış olan şehitlerimizin fotoğraflarını elektrik panolarımıza tek tek yapıştırdık. Şehitlerimizin fotoğraflarını ve ne zaman nerede şehit oldukları yer almaktadır. Şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Politika Güncel Haberler

title