Haberler

Manisa'daki Deprem

Manisa'daki deprem sonrası Selendi ve Saruhanlı'da evleri zarar gören vatandaşlar için 18 adet çadırın kurulumuna başlandı.

Manisa'daki deprem sonrası Selendi ve Saruhanlı'da evleri zarar gören vatandaşlar için 18 adet çadırın kurulumuna başlandı.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, Selendi ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğünde deprem sonrası Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından ilçede evleri hasar gören vatandaşlar için 8 adet çadır talebinde bulunulduğu ve Afet Bölge Lojistik Deposundan alınan çadırların Selendi ilçesinde kurulumuna başlanıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Karakozan Mahallesi'nde 3 evin çatısının çöktüğü ve kbir ahırda hasar oluştuğu, Dumanlar Mahallesi'nde 2 evde duvar çatlakları olduğu, Kabaklar Mahallesi'nde 3 binada duvar çatlakları bulunduğu, Zulaman Mahallesi ve Terziler Mahallesi'nde ise duvarı çatlayan evlerin olduğu bilgilerine yer verildi.

Saruhanlı'daki hasar

Yaşanan ikinci depremin ardından ekiplerin Saruhanlı İlçesi Mütevelli Mahallesi'nde az hasarlı çok sayıda bina bulunduğu bildirilen açıklamada, AFAD tarafından Mütevelli Mahallesi'nde evleri hasar gören vatandaşlar için 10 adet çadır talebinde bulunulduğu, Afet Bölge Lojistik deposundan alınan çadırların Mütevelli Mahallesi'nde kurulumuna başlandığı belirtildi.

AFAD İl Müdürü Bekir Şen'in olay yerinde çalışmalara devam ettiği kaydedilen açıklamada, yaşanan depremlerde can kaybı olmadığı, yaralanan vatandaşın da bulunmadığı ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Saruhanlı Selendi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title