Haberler

Karısını ve Karısının Sevgilisini Öldüren Cani Koca, Tutuklandı

Güncelleme:

Manisa'da önce iki çocuk annesi eşini ardından eşinin aşığı olduğu iddia edilen direksiyon hocasını öldüren zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manisa'da bir kişi iki çocuğunun annesi eşini ardından da eşinin aşığı olduğu iddia edilen direksiyon hocasını öldürdü. Şahıs silahıyla birlikte polis merkezine giderek teslim oldu.

CİNAYETİ İŞLEDİKTEN SONRA POLİSE TESLİM OLDU

Merkez Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde dün Murat A.'yı öldürdükten sonra teslim olan ve eşi Deniz A.'yı da (25) Mesir Tabiat Parkı'ndaki ormanlık alanda öldürdüğünü itiraf eden Ramazan A.'nın (28) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Manisa Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Ramazan A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Polis ekipleri, Ramazan A'nın eşini öldürdüğünü söylediği Mesir Tabiat Parkı'ndaki ormanlık alanda silahla öldürülmüş haldeki Deniz A'nın cesedini bulmuştu.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Güzelyurt Mahallesi Yunusemre 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (44)

Aslı:

İDAM BÖYLE İNSAN HAYATINA SAYGISI OLMAYAN CANİLER İÇİN GELSİN.

4
46
yanıtYanıtla
Aslı:

İNSAN HAYATINA BİRAZ SAYGINIZ OLSUN. EŞİN SENİ ALDATIYORSA BOŞAN GİTSİN ÖLDÜRMEK NİYE. BUNU YAPANDA AŞAĞIDA YORUMLARDA DESTEKLEYEN CANİLERDE CEHENEMDE YANACAKLAR.

7
40
yanıtYanıtla
Bahar:

Ya adama neden cani diyosunuz aldatilmak kolaymi cinnet halinde yapmıştır keşke yapmasaydı oyle pislikler için yıllarca hapis yatacak yazık coluklu çocuklu kadın anlamıyorum neden boyleler ayrıl kocandan ne haltin varsa ye

34
1
yanıtYanıtla
Ademoğlu:

Şimdi kimsenin başına vermesin bu durumu Allah.o anı kimse bilemez kişinin haleti ruhiyesini.cani koca söylemi biraz ağır.

34
1
yanıtYanıtla
FER FERRO...:

Adam vurmak yerine boşanmak istese. . Bu kez mahkeme adamı nafakaya bağlayacak kadında o parayla sevgilisiyle alem yapacak. . .

31
2
yanıtYanıtla
Safak Yildiz:

Neden Cani Koca yaziyorsunuz. Ihanete ugrayan yazsaniz ya. Allah Allah

30
2
yanıtYanıtla
ÖLDÜREMEZSİN:

baktım da gene cahil kesim toplaşmış namus temizlemekten falan bahsetmiş. namus Allah''ın verdiği canı alarak temizlenmez. koyarsın kapıya, boşarsın, terkedersin, beddua edersin, yüzüne tükürürsün ama öldüremezsin. sen kimsin Allah''ın kulunu öldürüyorsun. -İlahi adalet - (memlekette başka adalet yok) keser onun cezasını.

20
11
yanıtYanıtla
Okan:

Adama anlaşamıyorsan boşasaydın öldüremezsin diyenler o zaman kadın anlaşamıyosa boşuycak aldatmıycak boşandıktan sonra ne yaparsa yapsn

30
1
yanıtYanıtla
Kara Beyraam:

Erkeklere soruyorum ssdece ama dürüst olun. Hangimiz bizle ilişkiye girmek isteyen kadına dur sen evlisin olmaz deriz????

7
21
yanıtYanıtla
Peh peh:

Bn dur dedim mesela

yanıt12
yanıt1
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title