Haberler

Manisa'daki 5 Derneğe "Paralel Yapı" Operasyonu

Manisa  Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Paralel Yapı'nın "terör örgütü" olarak tescillendiğini, mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirterek, "Bu derneklere bundan sonra bağış yapacak, kurban ve burs paralarını verecek kişilerin, terör örgütüne yardım yaptıklarını anlamaları gerekiyor" dedi.

Ceren, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sabah "arama" ve "el koyma" kararları kapsamında Aktif Eğitimciler Derneği, Milenyum Memurlar Derneği, Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Manisa Çalışanlar Derneği'ne operasyon yapıldığını belirtti.

Operasyonun, Manisa'daki Paralel Yapı'ya yönelik soruşturma kapsamında gerçekleştirildiğini, arama ve el koyma kararının bulunduğunu, yakalama kararı olmadığını ifade eden Ceren, şunları söyledi:

"Manisa'da bu işin tüm uzantılarını inceleyeceğiz. Bu derneklere bundan sonra bağış yapacak, kurban ve burs paralarını verecek kişilerin, terör örgütüne yardım yaptıklarını anlamaları gerekiyor. O sebepten dolayı bugüne kadar bu derneklere gönül vermiş kişilerin bunları görmeleri ve bundan dönmeleri önemlidir. Bunları görüp de pişman olanların bir an önce, iş işten geçmeden Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi vermelerini istiyoruz. Bundan sonra yardım yapan kişiler, yapılan yardımların örgüte yardım ve yataklıktan dolayı işlem yapılacağını bilsinler. Manisa'da bu işi temizlemeye kararlıyız. Bu işin sonuna kadar gideceğiz. Paralel Yapı'nın uzantıları bu işten bir an önce ellerini çeksinler."

Kaynak: AA / Yerel

Tayfur Erdal Ceren Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title