Haberler

Manisa'da Yürüme Engelli İki Genç Dünya Evine Girdi

Manisa'da, Birbirlerini Seven İki Engelli Genç 3 Yıl Süren Arkadaşlıklarını Evlilikle Pekiştirdi.

Manisa'da, birbirlerini seven iki engelli genç 3 yıl süren arkadaşlıklarını evlilikle pekiştirdi.

Bir kurye şirketinde çalışırken geçirdiği trafik kazasında sol bacağını diz altından kaybeden 29 yaşındaki Ufuk Tanıker ile doğuştan engelli olduğu için tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdüren Fatma Saraçoğlu 3 yıl önce Bedensel Engelliler Derneği'nde tanıştılar. Birbirlerine aşık olan çift, 3 yıl süren birlikteliğin ardından 26 Mayıs'ta nişanlandı. Protez bacakla yürüyen Ufuk Tanıker tekerlekli sandalyeli nişanlısını alarak Fatih Nikah Salonu'na geldi. Yakınlarının yardımıyla merdivenlerden çıkan

gelin, nikah masasına getirildiğinde tekerlekli sandalyeden nikah koltuğuna alındı. Gelin Fatma Saraçoğlu'nun şahitliğini Saruhan Park'ın başarılı işletmecisi Cengiz Südütemiz yaparken, damada Devrim Kocaer şahit oldu. Belediye nikah memuru Nurettin Bozkurt da nikahı kıydı. Gelinin anne ve babası Arife-Muzaffer Saraçoğlu ile damadın anne ve babası Nuran-Yaşar Tanıker de büyük mutluluk yaşadı.

Alkışlar eşliğinde nikah masasından tekerlekli sandalyesine konan geline en büyük desteği hayat arkadaşı verdi. Çok mutlu olduğunu belirten Ufuk Tanıker, eşine aşık oduğunu ve onu çok sevdiğini söyledi. Gelin Fatma Saraçoğlu (29) da aynı duyguları paylaştığını ifade etti.

Gelin tekerlikli sandalyede damat ise protez bacağıyla yürüyerek çıkışa yöneldiler. Takı merasiminin ardından engelli çift alkışlar eşliğinde yeni hayatlarına uğurlandı.

(MY-ÖA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title