Haberler

Manisa'da Yerel Yönetimler

Manisa'da Mahalle Ziyaretlerini Sürdüren Belediye Başkanı Bülent Kar, Bu Kez Mutlu Mahallesi Sakinleriyle Biraraya Geldi.

Manisa'da mahalle ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Bülent Kar, bu kez Mutlu Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.

Belediye Başkanı Bülent Kar ve Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Çoban Mutlu Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kar ve teknik heyeti mahalleliler yalnız bırakmadı. Mutlu mahallesi muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu ile birlikte tek tek sokakları gezen Başkan Kar ve heyeti yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Mutlu mahallesini sokak sokak gezen Başkan Kar, sık sık mahallelilerle de konuşarak çalışmalar hakkında görüşlerini alarak daha başka istekleri olup olmadığını sordu. Yeşil Vadi projesi olarak bilinen çalışmaların İvaz Paşa Camii çevre düzenlemesi çalışmalarını da gezen Başkan Kar, burasının en kısa zamanda bitirilerek Manisa'nın en gözde yerlerinden olacağı müjdesini verdi.

Ada düzenlemeleri ve yeşil vadi projesinde yerinde inceleyen Başkan Kar ve teknik heyeti gelişmeleri tespit etti. Yapılan çalışmalarla Manisa'nın çehresini ve vizyonunu değiştirdiklerini dile getiren Başkan Kar, hedeflerinin Türkiye'de örnek gösterilen iller arasında yer almak olduğunu belirterek, "tüm mahallelerimizin sorunlarını ve yapılan çalışmaları yapacağımız ziyaretlerle yerinde gezerek inceleyeceğiz." dedi.

(ÖA-Mİ-

(ÖA-Mİ-)

04.05.2007 17:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title