Haberler

Manisa'da uyuşturucu operasyonuna 3 tutuklama

Güncelleme:

Manisa'nın Salihli'de polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 422 adet uyuşturucu hap ile 5.3 gram metamfetamin ve 1.98 gram bonzai ele geçirildi.

Manisa'nın Salihli'de polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 422 adet uyuşturucu hap ile 5.3 gram metamfetamin ve 1.98 gram bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Salihli'ye uyuşturucu madde getiren, ticaretini ve satışını yapan sokak satıcıları olarak tabir edilen şahıslara yönelik 2 aylık çalışmanın ardından Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Salihli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonda Ş.Ö, C.K. ve I.A. yakalanırken, 422 adet uyuşturucu hap, 5,3 gram metamfetamin ile 1,98 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

Manisa ve ilçelerinde huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceği belirtildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Salihli Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 8. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 19 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Meteoroloji 45 ili uyardı! Türkiye'de hangi illerde yağış var? İşte sarı kod verilen iller... Ülke puanına en çok hangi takım katkı yaptı? (2024) işte bu sene ülke puanına en çok katkı yapan takım! En iyi çay nasıl demlenir? Çayın güzel olması için ne yapmalı? HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA DURUMU: 20 Nisan İstanbul'da hava nasıl olacak? 23 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 23 Nisan'da ne oldu? 23 Nisan ne günü? 23 Nisan'da doğan ünlüler! 22 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 22 Nisan'da ne oldu? 22 Nisan ne günü? 22 Nisan'da doğan ünlüler! 21 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 21 Nisan'da ne oldu? 21 Nisan ne günü? 21 Nisan'da doğan ünlüler! 20 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 20 Nisan'da ne oldu? 20 Nisan ne günü? 20 Nisan'da doğan ünlüler! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! METEOROLOJİ'DEN SARI KODLU UYARI! | Hangi illerde uyarı verildi? Sarı kodlu uyarı nedir? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title