Haberler

Manisa'da Trafik Kazaları: 2 Ölü 1 Yaralı

Manisa'nın Gördes ve Saruhanlı ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında iki kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Manisa'nın Gördes ve Saruhanlı ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında iki kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Gördes- Köprübaşı karayolunda meydana gelen kazada, Ramazan Şentürk idaresindeki 45 RA 9373 plakalı kömür yüklü kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada, sürücü Şentürk yaralanırken, aynı araçta yolcu olarak bulunan Ali Sarı (45) olay yerinde hayatını kaybetti.

Köprübaşı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı sürücü, daha sonra Salihli Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Sarı'nın cenazesi ise Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Traktörün altında kalan sürücü öldü

Saruhanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Satılmış Karatepe'nin (60) kullandığı traktör, Çakmaklı Mahallesi'nde devrildi. Traktörün altında kalan Karatepe, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın yolda meydana gelen göçük sonrası sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden kaynaklandığı iddia edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Köprübaşı Saruhanlı Gördes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title