Haberler

Manisa'da Şüpheli Bebek Ölümü

Saruhanlı'da sağlık ocağında iğne vurulduktan bir gün sonra yaşamını yitiren bebek, ölümünün şüpheli görülmesi üzerine otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

Saruhanlı'da, sağlık ocağında iğne vurulduktan bir gün sonra evinde yaşamını yitiren 1 aylık bebek, ölümünün şüpheli görülmesi üzerine otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Azimli köyünde bir aylık Y.Ö'nün ailesi, göbek fıtığı rahatsızlığı nedeniyle dün, bebeklerini Hacırahmanlı beldesindeki Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdü. Merkezde iğne vurulduktan sonra eve getirilen Y.Ö, bugün fenalaştı.

Ailesi tarafından Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne götürülen bebek, yaşamını yitirdi. Bebeğin öldüğü haberini alan baba ailesi hastanede güçlükle sakinleştirildi.

Ölümü şüpheli değerlendirilen bebek, Saruhanlı Savcılığı'nın talimatıyla otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Adli Tıp Kurumu Saruhanlı İzmir Bebek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title