Haberler

Manisa'da Şehit ve Gazi Anneleri Unutulmadı

Manisa AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Anneler Günü" programında şehit, gazi ve engelli anneleri ağırlandı.

Manisa Polisevi'nde düzenlenen "Anneler Günü" programında, Manisa'da ikamet eden şehit, gazi ve engelli anneleri bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, yemek öncesi misafirlerini kapıda karşılayarak gül hediye etti.

Engelli çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Mersinli, yaptığı konuşmada, "anne" kelimesinin herkes için çok büyük bir önem taşıdığını ve annelerin haklarının ödenemeyeceğini söyledi.

Programda eşi İlkşen Mersinli'ye de engelli çocuklarla birlikte çiçek takdim edip Anneler Günü'nü kutlayan Mersinli, şöyle konuştu:

"Bizler bu kadar çok engelli kardeşimize, gencimize, yaşlımıza, çocuğumuza değer verilmesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Herkese kucak açan bir Cumhurbaşkanımız var. Bunun kıymetini bilmek lazım. Önümüzde çok değerli bir seçim var. 24 Haziran'da inşallah buradaki insanlar partisi ne olursa olsun bu yeni sistemi buradaki kardeşlerimiz çok çalışıp gayret etmek lazım. Şehitlerimizin anneleri ve aileleri önce Allah'a sonra bize emanettirler. Hükümetimiz şehit ve engelli ailelerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor ve her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Şehitlerimiz sayesinde yedi düvele karşı verdiğimiz mücadelede bayrağımız yere düşmedi ve mücadeleye devam ediyoruz."

Programa, Manisa'daki kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, engelli anneleri, şehit ve gazi anneleri AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve milletvekili aday adayı Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un eşi Esra Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in eşi Tülin Çelik de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Anneler Günü Mersinli Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
title