Haberler

Manisa'da Kar Yağışı

Manisa'nın Demirci, Şehzadeler, Soma, Salihli, Kırkağaç ve Turgutlu ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Manisa'nın Demirci, Şehzadeler, Soma, Salihli, Kırkağaç ve Turgutlu ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Demirci ilçesinde dün gece etkili olan sağanak, sabah saatlerinde ilçenin yüksek kesimlerinde yerini kara bıraktı. Kar yağışı özelikle Demirci-Simav karayolunun Akçakertik mevkinde etkili oldu.

Tipi şeklinde görülen yağışla kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı bölgede, karayolları ekiplerince kar temizleme çalışması yapıldı.

Demirci Karayolları Bakımevi Ekip Şefi Mehmet Gezici, yaptığı açıklamada, Demirci-Simav karayolunda yoğun kar yağışı sebebiyle çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Yollarda buzlanma riski çok yüksek, sürücülerimizin dikkatli olmaları gerekiyor. Zincir ve kar lastiği bulunmayan araçların yola çıkmamalarını istiyoruz. Demirci karayolları olarak 2 kar küreme aracı, 2 greyder ve 10'a yakın personelimiz ile gece saatlerinden itibaren çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

Demirci Belediyesi de kent merkezinde ekiplerin kar temizleme ve tuzlama çalışması için hazır bekletildiğini bildirildi.

Turgutlu'da evin üzerine ağaç devrildi

Turgutlu ilçesine bağlı Güney, Yunusdere, Kuşlar, Yukarıbozkır ve Karaköy mahallelerinde kar yağışı başladı.

Yunusdere Mahallesi'nde kar yağışının yanı sıra fırtına da etkili oldu. Fırtına nedeniyle çam ağacı Ali Sungur'a ait tek katlı evin üzerine düşerek, duvarını çökertti.

Evde kimsenin olmadığı sırada meydana gelen olay, oluşan hasarla atlatıldı.

Spil Dağında kar yağışı

Kente 19 kilometre uzaklıktaki Spil Dağı Milli Parkı'nda gece başlayan kar yağışı sonrası yüksek kesimlerindeki kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

Bölgeye gelen tatilciler de kartpostallık görüntülerin ortaya çıktığı parktaki göl kenarında yürüyüş yaparak, hatıra fotoğrafı çekti.

Kırkağaç ve Soma ilçelerinde de sabah saatlerinde başlayan sağnak yağmur, ilçenin yüksek kesimlerinde kar yağışı olarak devam etti.

Kar yağışı kısa bir sürede Kırkağaç'a bağlı Çiftlik Mahallesi ve kırsal kesimde etkili oldu. Olası yol kapanmalarına karşı Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede hazır bekletiliyor.

Salihli ilçesine bağlı Bahçecik, Çelikli, Damatlı, Burhan ve Allahdiyen mahallelerinde de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Kırsalda bulunan mahallelerde yolların kapanmaması için ekipler teyakkuzda bekletiliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kırkağaç Demirci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title