Haberler

Manisa'da Kar Yağışı

Manisa'nın Demirci, Şehzadeler, Soma, Salihli, Kırkağaç ve Turgutlu ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Manisa'nın Demirci, Şehzadeler, Soma, Salihli, Kırkağaç ve Turgutlu ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Demirci ilçesinde dün gece etkili olan sağanak, sabah saatlerinde ilçenin yüksek kesimlerinde yerini kara bıraktı. Kar yağışı özelikle Demirci-Simav karayolunun Akçakertik mevkinde etkili oldu.

Tipi şeklinde görülen yağışla kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı bölgede, karayolları ekiplerince kar temizleme çalışması yapıldı.

Demirci Karayolları Bakımevi Ekip Şefi Mehmet Gezici, yaptığı açıklamada, Demirci-Simav karayolunda yoğun kar yağışı sebebiyle çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Yollarda buzlanma riski çok yüksek, sürücülerimizin dikkatli olmaları gerekiyor. Zincir ve kar lastiği bulunmayan araçların yola çıkmamalarını istiyoruz. Demirci karayolları olarak 2 kar küreme aracı, 2 greyder ve 10'a yakın personelimiz ile gece saatlerinden itibaren çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

Demirci Belediyesi de kent merkezinde ekiplerin kar temizleme ve tuzlama çalışması için hazır bekletildiğini bildirildi.

Turgutlu'da evin üzerine ağaç devrildi

Turgutlu ilçesine bağlı Güney, Yunusdere, Kuşlar, Yukarıbozkır ve Karaköy mahallelerinde kar yağışı başladı.

Yunusdere Mahallesi'nde kar yağışının yanı sıra fırtına da etkili oldu. Fırtına nedeniyle çam ağacı Ali Sungur'a ait tek katlı evin üzerine düşerek, duvarını çökertti.

Evde kimsenin olmadığı sırada meydana gelen olay, oluşan hasarla atlatıldı.

Spil Dağında kar yağışı

Kente 19 kilometre uzaklıktaki Spil Dağı Milli Parkı'nda gece başlayan kar yağışı sonrası yüksek kesimlerindeki kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

Bölgeye gelen tatilciler de kartpostallık görüntülerin ortaya çıktığı parktaki göl kenarında yürüyüş yaparak, hatıra fotoğrafı çekti.

Kırkağaç ve Soma ilçelerinde de sabah saatlerinde başlayan sağnak yağmur, ilçenin yüksek kesimlerinde kar yağışı olarak devam etti.

Kar yağışı kısa bir sürede Kırkağaç'a bağlı Çiftlik Mahallesi ve kırsal kesimde etkili oldu. Olası yol kapanmalarına karşı Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede hazır bekletiliyor.

Salihli ilçesine bağlı Bahçecik, Çelikli, Damatlı, Burhan ve Allahdiyen mahallelerinde de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Kırsalda bulunan mahallelerde yolların kapanmaması için ekipler teyakkuzda bekletiliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kırkağaç Demirci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title