Haberler

Manisa'da Kadınlarda Mutfak Önlüğü Defilesi (Fotoğraflı

Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Geleneksel Yılsonu Şenliği" Yetiştirme Yurdu Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sosyal Hizmetler Manisa İl Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Geleneksel Yılsonu Şenliği" Yetiştirme Yurdu Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Sanayi ve Ticaret İl Müdürü İrfan Akarsu'nun da katıldığı şenlikte ev hanımlarının yapmış oldukları ilgi çekici ürünler sergilenirken, öğrenciler tarafından hazırlanan kol bastı, bağlama ve dans grupları çeşitli gösteriler sundu.

Toplum Merkezi Müdürü Şükran Akyürek, özellikle sosyo-ekonomik ve kültürel yönden zayıf olan, çocuk, genç, kadın ve ailelerin, katılımcı, üretken ve kendilerine yeterli hale gelmesini amaçladıklarını söyledi. Toplum Merkezi'nin kadınlara yönelik gelir getirici kursları olduğunu ifade eden Akyürek,

"Bilgisayar, kurdele nakışı, ahşap boyama ve görsel sanatlar, dikiş nakış kurslarımız hizmetimiz içinde mevcuttur. Sosyal ve sportif yönlü kurslarımız ise, aerobik ve bağlama kurslarıdır. Bunun yanı sıra öğrencilere yönelik olarak ise okul başarılarını artırıcı İngilizce, matematik, sosyal bilgiler, coğrafya, Türkçe, sosyal ve sportif yönden ise bağlama, judo, badminton, futbol eğitimi kursları düzenlenmiştir. Yıl içinde açılan kurslarımıza toplam 300 kadın ve 1125 öğrenci olmak üzere toplam 1425 kişi katılmış olup kurslarımız devam etmektedir" dedi.

Düzenlenen yıl sonu şenliğinde Toplum Merkezi Müdürlüğü kursiyer bayanları tarafından dikilen mutfak önlükleri defilesi gerçekleştirildi.

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, judo ve futbol turnuvasında derece alanlara ödül ve hediyeler verdi.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title