Haberler

Manisa'da Su Deposundaki Aküyü Çalan Hırsızlar, Mahalleliyi 6 Saat Susuz Bıraktı

Güncelleme:

Manisa'nın Salihli ilçesinde içme suyu deposundaki otomasyon sistemine bağlı 2 adet aküyü çalan hırsızlar, mahalleliyi 6 saat susuz bıraktı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde içme suyu deposundaki otomasyon sistemine bağlı 2 adet akü çalınınca mahalleli 6 saat susuz kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Derbent Mahallesi civarında bulunan ve Mersinli Mahallesi'nin içme suyunu sağlayan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğüne ait su deposundaki otomasyon sistemine bağlı 2 adet akü, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.

600 NÜFUSLU MAHALLE 6 SAAT SUSUZ KALDI

Olay sonrası bin 600 nüfuslu Mersinli Mahallesi'ne 6 saat su verilemezken, MASKİ ekiplerinin sorunu gidermesi ile mahalleye yeniden su verilmeye başlandı. Jandarma, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersinli Salihli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (8)

SİVASLI İBOCAN:

Böylelerini yakalayınca emniyete bildirmeyeceksin , şehir şebeke cereyanını önce buna bağlayacaksın. . Çalışanın negünahı var, çal ye insan şeklinde dolaş. . . ACIMA ACINACAK HALE GELİRSİN. . !! Muhtaç insan emin olun el açıp dilenmiyor. . Yardım toplayana da inanmayın , durumunu biliyormusun imkanın varsa yardımını esirgeme. . Öyleleri var ki tertemiz giyer gezer açtır , pasaklı gördüğün senden varlıklıdır. .

7
0
yanıtYanıtla
Karamsarzade:

Hırsızları bana verin ben cezalandırayım. Hırsızlar için kanunlar yetersiz. Lime lime ederim.

2
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Devlet hırsızlara maaş baglarsa hırsızlık önlenir diye düşünüyorum .

2
1
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Yada hapse atıp onları besliyecek.

yanıt2
yanıt0
Gurbetci:

Aklima vizontele geldi. Diyecek laf bulamiyorum...

2
0
yanıtYanıtla
mahmut:

vicdan yok, insaf yok, ahlak yok, terbiye yok, utanma arlanma yok, para yok, o zaman çal, nasılsa ceza da yok.

1
0
yanıtYanıtla
Vanlıyamm:

Baba aküyü çalmışlar gazete okursun ya cinayet ya hırsızlık Allah sonumuzu hayr eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Senol ahmet:

ama baba Kesmek kadinlari kesmek cocuklari öldürmek hirsizlik hersey türkiyede arkadaslar kimse kusura bakmasin yüzde 70 türkiyede cahildir bizler bunu abrupada görebiliyoruz cok cahillik avrupaya almiyolar niye alsinlar i

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title