Haberler

Manisa'da Deprem Bölgesindekiler Geceyi Yine Çadırda Geçirdi (2)

VALİLİK'TEN AÇIKLAMAManisa Valiliği, merkez üssü Gölmarmara İlçesi olan 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası yapılan çalışmalarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Manisa Valiliği, merkez üssü Gölmarmara İlçesi olan 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası yapılan çalışmalarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Manisa AFAD'ın 1 şube müdürü, 11 arama kurtarma teknisyeni, 4 araç; İzmir AFAD'ın 20 arama kurtarma teknisyeni ve 3 araç ayrıca Denizli AFAD'ın ise 4 arama kurtarma personeli ve 1 araçla bölgede yürütülen çalışmalara katıldığı belirtildi. 12 teknik personelden oluşan 6 ön hasar tespit ekibinin katılımıyla Manisa AFAD koordinesinde yürütülen çalışmalarda ise Gölmarmara'ya bağlı Tiyenli Mahallesi'nde 95 ağır hasarlı, 32 hafif hasarlı konut tespit edildiği belirtildi. Bölgeye 92 çadır ve 112 metrekare genişliğinde genel maksat çadırı kurulduğu ifade edildi. Saruhanlı'ya bağlı Kumkuyucak Mahallesi'nde 17 ağır hasarlı, 33 hafif hasarlı konut tespit edildiği ve 32 çadır kurulduğu kaydedildi. Gölmarmara'nın Değnekler Mahallesi'nde ise 3 ağır hasarlı ve 16 hafif hasarlı konut tespit edildiği, ayrıca bölgeye 10 çadır kurulduğu belirtildi. Saruhanlı'nın Lütfiye Mahallesi'nde ön hasar tespit çalışmaları ve 26 çadırın kurulumunun devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölmarmara Denizli İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title