Haberler

Manisa'da "Bağımsız Gençler Mektebi Projesi"

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "Bağımsız Gençler Mektebi Projesi" kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "Bağımsız Gençler Mektebi Projesi" kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, 13-18 yaş aralığındaki 50 gencin bağımlılıktan kurtulması, iyi alışkanlıklar kazanması ve toplumda farkındalık oluşturmasını amaçlayan proje kapsamında çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı belirtildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen projeye 1975 Malta spor Kulübü, Yunusemre Belediyesi, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Yeşilay Manisa Şubesi, Dağcılık Federasyonu Manisa İl Temsilciği, Makedonya Göçmenleri Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği'nin de destek verdiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçek, projeye katılım gösteren tüm kurumlara teşekkür ederek "Denetimli serbestlik müdürlüğü yeni kurulmasına rağmen, cezalandırılan kişilerin topluma kazandırılması ve ıslah anlamında çok önemli görevleri ifade ediyor. Bu anlamda bugün de denetimli serbestlik şube müdürlüğümüz koordinesinde paydaş kurumlarla beraber uyuşturucu bağımlılığını azaltmak spor aktiviteleri çerçevesinde faydalı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığımızca böyle bir program düzenlendi. Farkındalığı arttırmak amacıyla bizlerde iştirak ettik." görüşlerine yer verdi.

Kaynak: AA / Spor

Cumhuriyet Başsavcılığı Yunusemre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title