Haberler

Manisa'da Aöf Öğrencilerine Başarı Belgesi

Manisa'da AÖF öğrencilerine başarı belgesiMANİSA - Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinde Manisa'dan başarı gösteren öğrencilere başarı belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Manisa'da AÖF öğrencilerine başarı belgesi

MANİSA - Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinde Manisa'dan başarı gösteren öğrencilere başarı belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinde Manisa'dan başarı gösteren öğrenciler için tören düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Konferans Salonunda düzenlenen törende yaklaşık 250 öğrenciye başarı belgeleri takdim edildi. Tören öncesi Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klarnetli Beşlisi tarafından konser verildi. Törenin açılış konuşmasını yapan İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Güler Günsoy, "Bugün ulaşmış olduğumuz aşamada sadece ülkemiz sınırları değil dünyanın bir çok ülkesini de içine alan küresel bir eğitim ağına sahibiz. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sistemi bu alanda gelişmiş son teknolojileri kullanarak hizmet alanlarını sürekli geliştirmektedir" dedi.

Günsoy'un ardından konuşan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Hakan Kağnıcıoğlu ise "Buradaki en önemli amaçlarımızdan birisi sadece Türkiye'de değil tüm dünyada bizimle olmak isteyen herkese ulaşabilmek. Bunun için de tüm üniversitemiz ve tüm mensuplarımızla birlikte bunun için çalışıyoruz. Bunu yaparken de çok büyük çabalar sarf ediliyor. Ama bu sadece bizim çabamızla olmuyor. Burada en önemli kuruluş diyebileceğimiz topluluk öğrenciler. Siz öğrenmek istediğiniz zaman biz sizin yanınızdayız. Elimizden geldiğince her türlü araç ile sizlere ulaşmaya çalışıyoruz. Hem ülkemiz açısından hem de toplumumuz açısından baktığımızda eğitimin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Eğitimle birlikte gelişebileceğimize, daha refahlı bir toplum olacağımızı hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu nedenle çok çeşitli kesimlerden farklı meslek gruplarından farklı insanları burada görüyoruz. Gittiğimiz yerlerde doktorundan mühendisine, işçisinden anne babasına, baktığımız zaman çok farklı meslek gruplarından farklı kesimlerden insanları bir arada görebilmek bizi bu konuda daha da fazla motive etmektedir. Doğru yolda olduğumuzu göstermesi açısından da bizim için önemli olmaktadır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title