Haberler

Manisa'da 6 Gösterici Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Manisa'da, IŞİD'in Kobani'ye saldırısını protesto etmek için düzenlenen izinsiz gösterilerin 2. gününde, polise taş atan 6 kişi gözaltına alındı.

Manisa'da, IŞİD'in Kobani'ye saldırısını protesto etmek için düzenlenen izinsiz gösterilerin ikinci gününde, polise taş atan 6 kişi gözaltına alındı.

IŞİD'in Kobani bölgesine düzenlediği saldırıları protesto etmek için düzenlenen izinsiz gösteride yaklaşık 250 kişilik bir grup, Yunusemre İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde polise taşlı ve molotoflu saldırıda bulundu. Polis saldırılara biber gazı ve TOMA'yla karşılık verdi. Ara sokaklara giren grup, işyerlerine, otobüs duraklarına ve çöp konteynerlerine zarar verirken emniyet güçleri göstericileri ara sokaklara kadar kovaladı. Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, olaylarla ilgili olarak 6 kişi gözaltına alındığını açıkladı. Polisin müdahalesiyle göstericiler ara sokaklardan kaçtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunusemre Kobani Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title