Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Evde Bakım Hizmeti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, geçirdiği trafik kazası sonucu bilinci kapanan ve nefes borusundan açılan delikle yaşamını sürdüren Kadir Kütük'e ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, geçirdiği trafik kazası sonucu bilinci kapanan ve nefes borusundan açılan delikle yaşamını sürdüren Kadir Kütük'e ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İdari İşler Şube Müdürü Fisun Mersinli ile birlikte, Evde Bakım Hizmetleri verilen Kadir Kütük'e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Baba Hasan Hüseyin Kütük ve anne Hanife Kütük'e acil şifalar dileklerini ileten Akbaş, aileden tedavi süreci hakkında bilgiler aldı. Yunusemre ilçesi Üçpınar Mahallesi güzergahında geçirdiği trafik kazasının üzerinden 5 saat geçtikten sonra çocuklarının yerinin tespit edilebildiğini ve hastaneye kaldırıldığını belirten Kütük ailesi, kazadan sonra bilincini kaybeden oğullarının soluk borusundan açılan delikle nefes aldığını ve yaşamını sürdürdüklerini ifade etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'nın hemşire, kişisel bakım ve fizyoterapist hizmeti verdiğini belirten Akbaş, Kütük'ün tedavi sürecine destek olmak için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Kütük ailesi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Akbaş'a teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, evde bakım ziyaretinin ardından Barbaros Mahallesi Muhtarlığını da ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Siyami Alak ile sohbette bulunan Akbaş, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Mersinli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title