Haberler

Manisa Büyükşehir Belediye Zabıtası Kurban Bayramı'na Hazır

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri amacıyla çeşitli tedbirler aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri amacıyla çeşitli tedbirler aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi halkın huzur içerisinde bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler belirlenen kurban satış alanı, kesim noktalarında denetimlerini sürdürerek vatandaşların herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmaması için önlemlerini aldı. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, "Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi daire başkanlığımıza bağlı personellerimiz canlı hayvan borsasında denetimlerini sürdürüyor. Bunun yanı sıra kurban kesim yerlerinde de görevli arkadaşlarımız bulunacak. Burada vatandaşlarımıza etlerini muhafaza etmeleri için poşet dağıtılacak. Ayrıca dışarıda hayvan satışıyla ilgili önlemlerimizi de aldık. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını rica ediyorum. Olası bir durumda 153 numaralı hattı araması halinde daire başkanlığımıza bağlı personelimiz gerekli müdahaleyi yapacaktır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın da Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title