Haberler

Manisa Bbsk Fethiye Belediye Takımını Konuk Etti

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, 2’nci lig B Grubunun ilk maçında Fethiye Belediye takımını konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, 2'nci lig B Grubunun ilk maçında Fethiye Belediye takımını konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Türkiye Basketbol 2'nci Ligi B Grubu ilk maçında Fethiye Belediye takımını konuk etti. Mücadelenin ilk çeyreğine, Büyükşehir Belediyesi kontrollü oynayarak başladı. Ortalama bir tempoda devam eden ilk periyodu yeşil beyazlı takım 25-15 önde bitirdi. İkinci periyotta tempoyu yükseltip iyi savunma yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi rakibe baskıyı artırınca ikinci periyodu da 45-38 önde kapattı. Maçın üçüncü periyodunda iki takım da savunma ağırlıklı bir oyun sergilese de Büyükşehir Belediyesi hücum ve savunmada büyük hatalar yaptı. Yeşil Beyazlılar verdiği boşluklarla rakibinin sayı üretmesini sağladı. Üçüncü periyodu konuk Fethiye Belediyesi 59-63 önde bitirdi. Maçın dördüncü periyodunda kendine gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor, tam bir takım oyunu sergileyerek, rakibinin hatalarını iyi değerlendirdi ve dördüncü periyodu 92-81 tamamlayarak aynı zamanda maçın sonucunu tayin etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, maç sonunda takım oyuncularını alkışladı.

Maçın genelinde iyi oynadıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Baş Antrenörü Ceyhun Cabadak, "Takımımın genel anlamda sergilediği performanstan memnunum, Üçüncü periyot haricinde maçın kontrolü bizdeydi. Fakat daha iyi olmalıyız" dedi.

Manisa Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, yönetim kurulu üyeleri ile basketbol severler izledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Cengiz Ergün Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title