Haberler

Manisa Bakallar Odası'nda Kongreye Doğru...

Manisa'da Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş, Muhaliflerinin Kendisi Hakkındaki Görevinde Usulsüzlük Yaptığı İddialarına Cevap Vererek, "Kimse Çamur Atmasın. Bu Elbise Çamur Tutmaz. Bu Konuda Hayatımı Ortaya Koyarım. Pazar Günkü Olağanüstü Kongrede Bin 500'e Yakın Bakkal Üyemiz Oyları ile Tüm Söylenenlere Yanıt Verecektir" Dedi.

Manisa'da Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş, muhaliflerinin kendisi hakkındaki görevinde usulsüzlük yaptığı iddialarına cevap vererek, "Kimse çamur atmasın. Bu elbise çamur tutmaz. Bu konuda hayatımı ortaya koyarım. Pazar günkü olağanüstü kongrede bin 500'e yakın bakkal üyemiz oyları ile tüm söylenenlere yanıt verecektir" dedi.

Yönetim kurulundan karşısına aday olan Halil Tunç ile seçimde başkanlık koltuğu için mücadele edecek olan Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Ünlübaş, oda binasında yönetim kurulu arkadaşları birlikte yaptığı toplantıda oda başkan vekili İbrahim Pasin'in çeşitli suçlamalarına şu cevabı verdi: "Benim hakkımda yolsuzluk yaptığımı söylüyorlar. Sanayi Ticaret Müdürlüğü'ne bizzat kendim başvurarak gelin denetleyin, inceleyin dedim. Seçim öncesinde konuşan bu insanlar benimle 4 yıl boyunca görev yaparken niye çıkıp şu anda konuştuklarını anlatmadılar. Bu insanların daha önce akılları neredeydi demezler mi?. Çünkü ortada usulsüz ve yasal olmayan hiçbir şey yoktu. Odanın borcu olduğunu söyleyenlere buradan şunu söylemek isterim odanın ne borcu var? Borcumuz olmadığı gibi üstelik 50-60 bin YTL kasamızda paramız var" dedi.

Başkan Ünlübaş, Bakkallar Odası tarafından kurulan 4 ortaklı şirket hisseleriyle ilgili olarak da "Kim isterse gelsin hisseleri devrederiz. Odanın üstünden hiç kimse siyaset yapmasın. Odayı da bu yönde kimse kullanmasın. Bu konuda söylenenlerle ilgili gerekli hukuksal mücadelemizi de sürdürüyoruz. Davası da 7 Mayıs'ta görülecektir. Kimse çamur atmasın, bu elbise çamur tutmaz. Bu konuda hayatımı ortaya koyarım. Pazar günkü olağanüstü kongrede bin 500'e yakın bakkal üyemiz oyları ile tüm bu söylenenlere yanıt verecektir" dedi.

8 Nisan Pazar günü Kenan Evren Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin yeni sosyal tesislerinde yapılacak olan Bakkallar Odası olağan üstü kongresi öncesi başkan Mehmet Ünlübaş, tüm üyelerini kongreye davet etti.

(ÖA-YK)

05.04.2007 17:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title