Haberler

Manisa Atatürk Kent Park'ında Kıraç Rüzgarı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Atatürk Kent Parkı açılışında sevilen sanatçı Kıraç sahne aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Atatürk Kent Parkı açılışında sevilen sanatçı Kıraç sahne aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre İlçesi Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönümlük alan üzerine kurulan Atatürk Kent Parkı'nın açılışında Türk Rock Müziğinin sevilen sesi Kıraç, Manisalılara bir konser verdi. Konseri MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün'ün yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçe belediye başkanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP İlçe Başkanları, genel sekreter yardımcıları, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra il genelinden çok sayıda vatandaş izledi. Havai fişek gösterisinin ardından Kıraç sahne aldı. Sevilen Türk Rock Müziği sanatçısı Kıraç başta eski şarkıları olmak üzere seslendirdiği parçalarla meydanı dolduran binlerce Manisalı hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcı Kıraç, Ayşem, Yıllar Sonra, Bulamazsın Benim Gibi Seveni gibi birçok parçasını Manisalı hayranları için söyledi.

KAYAHAN'I ANDI

Kıraç konserinde yaptığı konuşmada, vefat eden ünlü sanatçı Kayahan'ın Türkiye'nin en önemli sanatçılarından birisi olduğunu belirterek, "Kendisi çok büyük bir sanatçı ve çok büyük bir üstattı. Türkiye'nin en önemli müzisyenlerinden bir tanesiydi. Nur içinde yatsın. Bize çok şeyler öğretti. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Sonsuza kadar şarkıları ve besteleriyle aramızda olacak. Biz yas tutmayacağız. Onu şarkılarıyla anacağız. Kendisi de böyle olmasını isterdi. Bende bir gün bu dünyadan ayrıldığımda kimse benim arkamdan yas tutmasın. Şarkılarımla tekrar hayat bulayım" dedi.

Konser sonunda Kıraç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü sahneye davet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, Kayahan'ın vefatı nedeniyle Nilüfer'in Manisa konserini iptal etmek zorunda kaldığı için Atatürk Kent Parkı açılışında Manisalıları yalnız bırakmayan Kıraç'a teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Cengiz Ergün Kıraç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title