Haberler

Manisa - Arınç, Manisaspor'a ´Partiler Üstü Destek´ İstedi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Memleketi Manisa'da, 2 Haziran'da Güven Tazeleyen Manisaspor Futbol Takımının Yönetimini Ziyaret Etti, "manisaspor Bu İlin Tek Süper Lig Takımıdır. Partiler Üstü Olarak Desteklenmelidir" Dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, memleketi Manisa'da, 2 Haziran'da güven tazeleyen Manisaspor futbol takımının yönetimini ziyaret etti, "Manisaspor bu ilin tek Süper Lig takımıdır. Partiler üstü olarak desteklenmelidir" dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 19 Mayıs Stadı'nda bulunan Manisaspor Yönetim Kurulu Odası'nda, 2 Haziran'da güven tazeleyen Kenan Yaralı başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerine bir tebrik ziyareti yaptı. Arınç'ın ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile Manisa Valisi Celalettin Güvenç de hazır bulundu. Arınç konuşmasına başlamadan önce elektrikler kesildi. Konuşmasını spot ışıkları arasında yapan Arınç, Manisaspor'a her kesimden destek istedi.

Manisaspor yönetiminin, yapılan altı kişilik değişiklikle her kesimden her görüşten insanı kapsar hale geldiğini vurgulayan Arınç, "Manisapor başarılı günler geçirdi. Zaman zaman bize endişeye düşüren anlar yaşadı. Artık tecrübeli bir takım oldu. İnanıyorum ki bundan sonra üstlere güreşecek. Manisaspor'a herkes elini uzatmalı. Partiler üstü olarak yönetilmeli ve partiler üstü olarak herkes yardım etmeli. Manisaspor'u yükseltmemiz, yüceltmemiz lazım. Bunun çarelarını hep birlikte bulmamız lazım. Önümüzdeki sezon başarılı olmak için el ele çalışmalıyız. Yönetim kurulunda her görüşten insanın bulunduğu güzel bir harmoni oluştu. Bana ne görev düşerse yapmaya hazırım" dedi.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı da yeni yönetimle Manisapor'un başarısı için canla başla mücadele edeceklerini söyledi.

Y.U.: Yıldız Uçar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title