Haberler

Manisa: Akhisar Ticaret Ve Sanayi Odası'nda Ödül Töreni

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen törenle 2005 yılında vergi ödemede, ihracatta ve istihdamda başarılı olmuş üyeler ile 40 ve 50 yılını dolduran üyeler plaketle ödüllendirildi.

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen törenle 2005 yılında vergi ödemede, ihracatta ve istihdamda başarılı olmuş üyeler ile 40 ve 50 yılını dolduran üyeler plaketle ödüllendirildi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Lokali'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, "Üretenlere, istihdam yapanlara, ihracat yapanlara, vergi verenlere bende çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de bu kaynağın iyi yerlerde kullanılmasını temin edecek anlayışın egemen olmasını istiyorum. Yatırımlar iyi yerlere yapıldığında bu ülkenin istenilen seviyede kalkınacağına inanıyorum" dedi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ise, "Bizler üyelerimizin ortak menfaatlerini korumak ve kollamak maksadıyla kurulmuş kuruluşlarız ve kanunumuzun verdiği yetki çerçevesinde üyelerimiz, şehrimiz ve ülkemiz için çalışırız. Varlığımızın yegane nedeni de üyelerimiz ve onlardan aldığımız aidatlardır. İşte bu nedenledir ki, çalışan, üreten, vergi veren, istihdam sağlayan, ihracat yapan, 40 ve 50 yıldan beri ticaret ve sanayi faaliyetlerinden dolayı üyeliklerini devam ettiren üyelerimizin bu çabalarını ve başarılarını onure ederiz. Verdiğimiz ödülün maddi değeri denizde bir damla su gibidir belki, ama hatırlanmak ve onure edilmek onlara şevk verir. İşte alçak gönüllülük budur. Bu nedenle bugün burada, tüm üyelerimizi temsilen ödüllendireceğimiz üyelerimize teşekkür ediyor, bin tuttuğunuz altın olsun diyorum" diye konuştu.

Manisa Vergi Dairesi Başkanı Ali İhsan Tunçağıl da, "Başarılı işadamlarına ödül vermek, onları onurlandırmak için bir arada olmaktan büyük onur duyuyorum. Akhisar'ın önü çok açık ve geleceği çok parlak. Türkiye'nin tarıma dayalı sanayide en önde gelecek ilçelerinden Akhisar'ımızın sizler sayesinde daha da gelişeceğine, önünün açılacağına inancım tamdır. Tabi ki sizler ve bizler en büyük ortağız, ama her amaç kar ortağıdır. Sizler ne kadar başarılı olursanız devlet tarafı da o kadar başarılı olur. Sizlerin önünü açmak bizim en önemli görevimiz. Bu bilinçle mükellef odaklı gelir idaresinin yaşama geçirilmesi için çaba göstermekteyiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 2005 yılında vergi ödemede, ihracatta ve istihdamda başarılı olmuş üyeler ile odanın 40 ve 50 yıllık üyelerine plaketleri Vali Öztürk, Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, Ağır Ceza Reisi Muhammet Güney tarafından verildi. Törende ödül alan firmalar ve üyeler şunlar:

"Vergi ve ihracattaki başarılarından dolayı ödül alanlar: Ergun Hidrolik Sanayi ve Ticaret ve Ticaret A.Ş, Yeniçağ Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

İhracat ve istihdamdaki başarılarından dolayı ödül alan firma: Keskinoğlu Tavukçuluk ve Damızlık İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş.

İstihdamdaki başarılarından dolayı ödül alan firma: Graniser Granit Seramik San. ve Tic. A.Ş.

İhracattaki başarılarından dolayı ödül alanlar: İde Alim Gıda Konservecilik Ltd. Şti, Seren Gıda Turizm İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.

Odaya hizmetlerinden dolayı ödül alan firma: Gistaş Gazioğulları İnş. San. ve Tic. A.Ş.

Kurumlar vergisindeki başarıları nedeniyle ödül alanlar: Akoto Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş, Eko Boya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Özel Ege Diyaliz Merkezi A.Ş, Sıdan Lpg Dayn. Tük. Malları San ve Tic A.Ş, Alhatoğlu Zeytincilik Ltd. Şti, Gedüzler Motorlu Araçlar Ltd. Şti, Özkanlar Akaryakıt Ltd. Şti, Erkan Pamuk Çırçır Ldt. Şti. (Gölmarmara)

Gelir vergisindeki başarıları nedeniyle ödül alanlar: İrfan Eryüksel, Törgay Şiyve, Ali Fikret Kuleli, İsmet Güldü, İlhan Aysu, Kenan Doğan Kırbaş, Metin Eser, Mustafa Yıldırım, Anıl Saçkırk, Sabri Kamacı (Gölmarmara)

40 yıllık üyelikleri nedeniyle ödül alanlar: Nurullah Karaduman, Aziz Merde, Ali Kemal Ertürk, H. Hüseyin Çoğumlu, Şükrü Korkmaz, Işık Kolektif Şti, Metin Cante, Kayhan Sıdan, Ali Kılavuz, İ. Recep İşçi, Bircan Çetinkaya, K. Önder Yamanel, L. Vakıfbank Akhisar Şubesi, M. Kamil Şakrak, N. Akbank Akhisar Şubesi, O. Mehmet Dirikbil, Süleyman Şakrak, P. Halk Bankası Akhisar Şubesi, R. Kemal Derviş, Ergün Örücü, T.M, Necati Kuloğlu.

50 yıllık üyelikleri nedeniyle ödül alanlar: Ahmet Vural, Mehmet Turgut Demirel, A. Kani Kuloğlu."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title