Haberler

Manisa: Akhisar Belediyespor'un Kaleci Antrenörü Galatasaray'a Transfer Oldu

Akhisar Belediyespor'un kaleci Antrenörü Uğur Kurt, Galatasaray'a transfer oldu.

Akhisar Belediyespor'un kaleci Antrenörü Uğur Kurt, Galatasaray'a transfer oldu.

Yeni sezonda Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Serin'in yardımcı antrenörlüğünü yapması planlanan Uğur Kurt'un Galatasaray'dan gelen kaleci antrenörlüğü teklifini kabul ederek, Sarı-kırmızılı kulübe transfer olduğu belirtildi. Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer İşçi, "Önümüzdeki sezon teknik direktörümüz Mustafa Serin'in yardımcılığını yapmasını planladığımız Uğur Kurt, Galatasaray'dan gelen kaleci antrenörlüğü teklifi üzerine bizden ayrıldı. Uğur Kurt, Galatasaray'la anlaşarak kaleci antrenörü oldu. Uğur Kurt'tan boşalan kaleci antrenörü arayışımız devam ediyor" dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan İşçi, Fethiyesporlu orta saha oyuncusu İsmail Aydınlı ile bir yıllık anlaşma yapıldığını söyledi. Ömer İşçi, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabının tamamlandığını, futbolculara 5 günlük izin verdiklerini de belirterek, "3 Ağustos'ta toplanıp ikinci etap çalışmalarımız için Bolu, Gölcük ve Davras arasında tercih yaparak 10 gün kamp yapacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title