Haberler

Manisa Acil Servislerde Acemi Kasap Mesaisi

Acil servislerde acemi kasap mesaisiManisa'da kurbanlıklarını keserken, çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Acil servislerde acemi kasap mesaisi

Manisa'da kurbanlıklarını keserken, çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Manisa'da kurbanlıklarını alan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde belediyelerin belirlediği kesim yerlerinin yolunu tuttu. Kurbanlıklarını keserken el, kol, ayak ve bacaklarından yaralananlar hastanelerin acil servislerine getirildi. Acemi kasapların çoğunluğu kendilerine ait özel araçla gelirken, durumu ağır olanlar ise ambulansla getirildi. Manisa Devlet Hastanesi, Merkez Efendi Hastanesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne getirilen yaklaşık 100 yaralının tedavileri yapıldı. Hastanelere gelen acemi kasapların çoğu, ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

2 AĞIR YARALI

Turgutlu'da da 2'si ağır olmak üzere 25 kişi kurban keserken yaralandı. Ağır yaralı olduğu bildirilen Hakan Oğuz (46) ve İlhan Durmuş (29) Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title