Haberler

Mandıralı: Futbolculara Bir Abi Olarak Görev Yapıyorum

Güncelleme:

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Kardemir Karabükspor ve Juventus maçlarında iyi futbol oynamalarına rağmen sonuç alamadıklarını belirterek, "Bu maç sonuç almamız gereken bir müsabakaydı. Zaman zaman iyi oynadık. Ancak geriye düştük. İkinci yarıda hem Trabzonspor hem de futbolcularımız kimliklerini ortaya koydu. Tebrik ediyorum onları. Gözlerinden öpüyorum. Biz sadece onların başında abiyiz. İkinci yarıda güzel futbolun yanında gelen üç puan bizi mutlu etti. Böyle oynamaya devam edeceğiz. Neler getireceğini ise hep birlikte göreceğiz" dedi.

Futbolu oyuncuların oynadığını belirten Mandıralı, "Saha içerisinde gelişen olaylar onların inisiyatifindedir. Çünkü biz ne dersek diyelim uygulayıcı onlardır. Oyunu zaman zaman rölantiye alıp zaman zaman da hızlandırmaları onların eseriydi. Bugün takım oldular. Torino'da söylemiştim. Dik oynayacağız diye. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Bu felsefeyi ve kazanma duygusunu aşılamamız gerek. Bugün daha fazla forvetle oynama gereği duyduk. Maçı kurtarmamız gerekiyordu. Hamlelerimiz de tuttu. Hem Henrique hem de Janko katkı sağladılar. Formayı oyuncular alır" şeklinde konuştu.

Mandıralı, pro-lisansının olmayışıyla ilgili soruya ise, "5 yıl milli takımda çalıştım. Ardından ise bir süre takım çalıştıramadım. Bu nedenle pro-lisansımızı alamamıştık. Bu durum çözülür. Tek eksiğimiz o olsun" ifadesini kullandı.

ADRİAN: "2014 YILININ İLK GALİBİYETİNİ ALDIK"

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian, 2014 yılında ilk galibiyetlerini aldıklarını belirterek, "Çok önemli bir üç puanı aldık. Bu üç puanı Trabzon'da almış olmamız önemli. 2014 yılının ilk galibiyeti. Maçın ikinci yarısında çok iyi oynadık baskı kurduk ve maçta galip gelmeyi başardık" dedi.

Trabzonspor'un yeni transferi Bourceanu ise ilk yarı iki takımın da birbirine üstünlük sağlayamadığını ifade ederek, "Dengeli bir maçtı. İkinci yarı oyunu forse ettik ve rakibi zorladık. Skoru elde ettikten sonrada maçı kazandık. Şu ana kadar oynadığım maçlarda iyi değildim ama tam hazır olduğumda önemli katkılar yapacağımı düşünüyorum. Tabii takımın performansında önemli" şeklinde konuştu.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, maça çok iyi başladıklarını belirterek, "Özellikle ilk yarısına iyi başladığımız bir maç olduğunu düşünüyorum. Oyunu iyi götürmesini bildik. Gol pozisyonlarına da girdik ve bir tane de attık. İki tane net karşı karşıya pozisyondan yararlanamadık, onları değerlendirsek farklı olurdu. İkinci yarı dikkatli olmamız gerektiğini soyunma odasında konuştuk. Trabzonspor'un hamleler yapacağını biliyorduk ama buna engel olamadık. Deplasmanda Trabzon'a karşı oynamak çok kolay olmuyor. Ama yine de oyunda kalmayı başardık. Beraberliği getirecek golleri de bulduk. Deplasmanlarda ikinci yarılarda o beklenen sakinliği ve konsantrasyonu tutamıyoruz ve neticesinde mağlup olduk" şeklinde konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Okay ise, maç sonu yaptığı değerlendirmede, "Aslında söylenecek fazla bir şey kalmadı. İlk yarı fena oynamadığımız bir maçtı. Golü de bulduk. Deplasmanda avantajlı duruma geçtik ve skoru korumaya gittik. Ama Trabzonspor ikinci yarıya iyi başladı. Trabzonspor'un ataklarına karşı koyamadık. 15 dakika bir tempo yükselttiler ve maçı kazandılar" diye konuştu.

Kayserisporlu bir diğer futbolcu Levent ise şansız bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Birinci yarı gayet iyiydik. Skoru yükseltmek için baya şansımız vardı. İkinci yarıya kötü başladık. Yediğimiz gollerden sonra da şansımız vardı ama maalesef mağlup olduk" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hami Mandıralı Trabzonspor Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title