Haberler

    Mancini: Alex Telles Transferinin Ne Olduğunu Ben de Bilmiyorum

    THY Antalya Kupası'nda şampiyonluğa uzanan Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini, futbolcularının performansından memnun olduğunu söyledi.

    Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan final mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Mancini, maç için şu değerlendirmeyi yaptı:

    "Bu turnuva bizim  için çok önemliydi. Ligin ikinci yarısında çok önemli maçlar bizi bekliyor. Burada hem Ajax gibi hem de Celtic gibi Avrupa'da söz sahibi iki takıma karşı mücadele ettik. Futbolcularımın gösterdiği performanstan çok memnunum. Zorlu lig mücadeleleri öncesinde önemli bir hazırlık turnuvası geçirdik."

    İtalyan teknik adam, devre arası kampının sarı kırmızılı ekibe olumlu yansıyacağını belirterek "Bir takımın bir şeyleri daha iyi yapabilmesi için beraber zaman geçirip, beraber belli bir dönem antrenman yapması gerekiyor. Bugüne kadar bu şansı bulamamıştık. Antalya'da geçirdiğimiz 5 gün, takımın performansına olumlu anlamda yansıdı" diye konuştu.

    "Ben de bilmiyorum"


    Mancini, Brezilyalı savunma oyuncusu Alex Telles'in transferi hakkındaki bir soru üzerine, "Alex Telles'le ilgili ben de ne olduğunu bilmiyorum" dedi.

    Yaşayacakları yoğun maç temposunda bazı oyuncularını farklı pozisyonlarda oynatabileceklerini aktaran teknik adam, "Melo farklı bir mevkide oynadı. Bu tip maçlar, bunun için çok önemli. Farklı formasyonlar deniyorsunuz hem de bazı oyuncuları farklı yerlerde oynatıyorsunuz. Emre Çolak da oyun kurucu gibi oynadı. Bu yoğun maç programında futbolcularımızı farklı pozisyonlarda oynatabiliriz" diyerek sözlerini tamamladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roberto Mancini Galatasaray Antalya Celtic Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title