Haberler

    Manchester United Moral Arıyor

    FA Cup'ta Arsenal'e elenen Manchester United, Tottenham karşısında ligde üst üste üçüncü galibiyetini arıyor.

    Premier Lig'de 29. hafta karşılaşmalarında Manchester United, sahasında Tottenham'ı konuk ediyor.

    Ligde üst üste Sunderland ve Newcastle United karşısında aldıkları galibiyetlerle gözünü ilk 3'e diken Louis van Gaal'in öğrencileri, Tottenham karşısında alacakları galibiyetle Arsenal'i takibi sürdürmeye devam etmenin hesaplarını yapıyor.

    Ev sahibi ekipte cezalı olan Jonny Evans ve Angel Di Maria bu maçta görev alamayacaklar. Robin van Persie'nin sakatlığı devam ederken, Marcos Rojo'nun durumunun ise maç saatinde belli olması bekleniyor.

    Son üç haftada topladığı 7 puanla yeniden çıkış sinyalleri veren Tottenham ise ilk dört hedefinden halen kopmuş değil. Manchester United karşısında alacakları galibiyet, puanları da eşitlemiş olacak.

    Tottenham cephesinde ise kritik mücadele öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

    MUHTEMEL 11'LERManchester United: De Gea, Valencia, Smalling, Rojo (Şüpheli), Shaaw, Blind, Herrera, Mata, Rooney, Young, FalcaoTottenham: Lloris, Walker, Dier, Vertonghen, Rose, Mason, Bentaleb, Townsend, Eriksen, Chadli, Kane

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Tottenham Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title