Haberler

Manchester United'lı Futbol Adamından İslamofobik Mesajlar!

Güncelleme:

Manchester United'ın scout ekibinde yer alan Torben Aakjaer, "Bu İslamcılara karşı gizli silah dağıtmanın zamanı geldi" mesajları nedeniyle görevinden alındı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da yönetim, kişisel Facebook hesabında, "Bu İslamcılara karşı gizli silah dağıtmanın zamanı geldi" gibi İslamofobik mesajlar yazan 32 yaşındaki Danimarkalı scout görevlisi Torben Aakjaer'in görevine son verdi.

İSLAM KARŞITI MESAJLARI ADA'DA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Hürriyet'in haberine göre; Manchester United CEO'su Ed Woodward tarafından gerçekleştirilen kısa bir soruşturma sonrasında Torben Aakjaer'in Facebook hesabında göçmen karşıtı ve ırkçı mesajların olduğu belirlendi. Danimarkalı scout'a konuyla ilgili bir mektup yazan ve görevine son veren Woodward'ın bu hareketi Ada basınında da geniş yer buldu.

"İSLAMCILARA KARŞI SİLAHLANMA ZAMANI GELDİ"

Torben Aakjaer'in hesabından kendi ülkesine yapılan göçlerin durması için sınırların kapatılması gerektiğini ifade eden sözlere sıkça yer verdiği gözlendi. Bu paylaşımlardan en dikkat çekeni ise "Bu İslamcılara karşı gizli silah dağıtmanın zamanı geldi" şeklinde sözleri oldu.

PARİS KATLİAMI İÇİN DE MESAJ ATMIŞTI

Evlendiği dönemde Alex Ferguson'ın kendisi için yazdığı tebrik mektubunu da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Danimarkalı spor adamı, son olarak geçtiğimiz hafta Paris'teki ofisine saldırı düzenlenen Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo ile ilgili karikatürlere hesabında yer verdi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Manchester United Facebook Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

hasan murat:

tipe bak. mal gibi sırıtıyor beyinsiz.

21
5
yanıtYanıtla
FATSALI:

BU SAZAN ÇANKAKALEYİ BİLMİYOR GALİBA KANSIZ İNSANLIKTAN NASİBİ OLMAYAN BÜTÜN AVRUPALI HAÇLILAR HEPİNİZ TOPLANIP GELMİŞTİNİZ GÖRECEĞİNİZİ GÖRMÜŞTÜNÜZ

24
1
yanıtYanıtla
Zulkuf Mobil-IOS:

En ıyısı ıt ol havla sen

23
2
yanıtYanıtla
OSMANLI:

COME ON LAN!!

17
3
yanıtYanıtla
Almanyali:

It, sen kendin baska ülkede yasarken ne hakla göcmen ve islama laf atiyorsun. . . . . Kendin zaten göcmensin, senin islam hakkinda ne kadar bilgin var?

18
2
yanıtYanıtla
GÜNAHKARLARIN KIZMA HAKKI YOKTUR...:

ZATEN SiZiN UCAKLARINIZ YILLARDAN BERi , , HEMEN HERGÜN=ACIK ACIK MÜSLÜMANLARI COLUK COCUK DEMEDEN VURUP DURUYOR, , ORTALIGI KANGÖLÜNE CEViRDiNIZ. . HAALAA UTANMADAN KONUSUYORSUNUZ. . TERBIYESIZLER. . . !!!

18
1
yanıtYanıtla
Hakan:

tipe bak tam sigir . . araplarin yabani bedevileri cidden lanet ama onlari da ancak biz elestiririz bu gibi sigirlar degil

9
9
yanıtYanıtla
BEHCET:

İSLAM DÜŞMANLARI GÖREVLERİNİ FAZLASI İLE YAPIYORLARDA ASIL MÜSLÜMAN OLDUĞUNU İDDİA EDENLER BİRİBİRLERİNİ ÇEKİŞTİRMEKTEN VE BOĞAZLAMAKTAN BAŞKA NE YAPIYORLAR ALLAHA KUL OLDUKLARINI NE ZAMAN HATIRLAYACAKLAR

17
1
yanıtYanıtla
Yürekli.:

Dünyayi bu hale getiren emperyalist fasist bati alemidir. Bunlar cok kurnazlar, ya yabanci düsmanligina yeni isim buldularislam düsmanligi, mevzuu Türkler , emperyalis fasist bati aleminin bastigi yerde ot bitmez. bati demek kan emen vampir demektirEy Türkler bir Türke yapilmis yanlislik aynen sana yapilmis gibi mücadele ver bu gün sana yarin sana. ESAS DÜSMANLIK TÜRKLERE.

14
4
yanıtYanıtla
Deve:

iTELERİM BAK! OĞLUM GİT.

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title