Haberler

Manchester United, Hakan Çalhanoğlu İçin 40 Milyon Euro Teklif Etti

Güncelleme:

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Bayer Leverkusen'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu için 40 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, adım adım Manchester United'a yaklaşıyor.

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild'te yer alan habere göre Manchester United, 21 yaşındaki milli yıldız için gözünü kararttı. Kırmızı Şeytanlar, Hakan Çalhanoğlu için Alman kulübüne 40 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

"BU TEKLİFİ GÖZARDI EDEMEYİZ"

Bild'e konuşan Leverkusen CEO'su Michael Schade, Hakan'ı takımda tutmak istediklerini söylese de "40 milyon Euro'luk teklifi de gözardı edemeyiz. İngiliz kulüpleri, bu rakamları ödemekte zorluk çekmiyorlar" ifadelerini kullandı.

Bayer Leverkusen'le 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu'na, daha önce de Barcelona'nın talip olduğu açıklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

doğrucu Mobil-ANDROID:

TAŞOVALI SOL İKDİDARA GELİNCE SEN VE SENİN GİBİLERİNİ MÜSLÜMANLAŞTIRACAĞIZ

1
2
yanıtYanıtla
1.KAT ASKER MELEK:

MELEK OLUNCA BANA IS DUSERSE O ZAMAN TABIIKI YARDIMCI OLMAK UZERE. . . GORUSURUZ.

1
2
yanıtYanıtla
TC. Bayburtlu:

Hayırlısı. Abısı. Ins

2
0
yanıtYanıtla
Reis:

O zaman oğuzhan gökhan töre 50 milyon euro

1
0
yanıtYanıtla
Tanrı dagları:

Siyaseti boş beleş insanlar her bulduğu ortamda yapar sebebi ise saygınlık görmediklerinden toplumda ve ortamda vasfı olmadığı icin konuşmak icin düşünmeye gerek olmadığını düşünenlere bu sözüm bir oyun var her kesin o da kendine saklı kalsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title