Haberler

Manchester United, Genç Yeteneklere Messi'yi Örnek Gösteriyor

Güncelleme:

İngiltere'nin önemli kulüplerinden Mancherster United, Barcelona'da forma giyen Arjantinli Lionel Messi'yi genç yeteneklerine örnek gösterme kararı aldı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, altyapısında yetişen gençlere Lionel Messi ile bir mesaj verdi.

Manchester United'da altyapı sorumluların aldığı karar neticesinde, kulüp akademisinin soyunma odalarına Barcelona'da forma giyen Arjantinli dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'nin fotoğrafı asıldı.

MESSI'NİN KRAMPONLARINI SİLERKEN FOTOĞRAFI GÖSTERİLDİ

2014 yılında Arjantin'in Hırvatistan ile İngiltere ile oynadığı hazırlık maçı öncesinde Lionel Messi'nin kendi kramponlarını temizlediği anın fotoğrafı, Manchester United'ın yetişen genç isimlere örnek olması için soyunma odalarına asıldı. Messi'nin bu fotoğrafıyla genç yeteneklere ne kadar büyük bir futbolcu olsalar bile egolu insanlar olmamaları mesajı verildi ve bunu sık sık hatırlamaları sağlandı.

Manchester United, Genç Yeteneklere Messi'yi Örnek Gösteriyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Lionel Messi Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

mossi:

bizden sonraki nesi sadece adını duyacak biz oynarken görüyoruz. çok şanslıyız. birdaha bölye bir adam kolay yetişmez

8
1
yanıtYanıtla
misafir:

Hayırdır yaratan bundan başkasını dünyaya getirmeyeceğine dair bir duyummu aldınız.

yanıt1
yanıt0
Nijer:

Bizimkiler kendini dünya yıldızı zannediyor

3
0
yanıtYanıtla
proton:

Dünya yıldızı yukarıda. Ha, kendilerini onun gibi görüp bütün işlerini kendi yapıp egolu değillerse amenna.

yanıt0
yanıt0
teolog33:

Siz düşünün bir teknik drektör, yanında duran dünya yıldızını yanında oturtuyor. Bu açıklanacak gibi değil. Şimdi siz düşünün kaybedilen puanlarla şimdiye kadar şampiyonluk çoktan gelmişti. Ama Kocaman''ın inadı yüzünden şampiyonluk belki de kaçtı. Ama bu durumdan teknik drektör kadar yönetiminde suçu vardır. Yapılmayan transferler bu durumun bir numaralı sebebidir. Ama ne olursa olsun, Valbuena gibi bir yıldızı oynatabilmesi gerekirdi. Valbuena kesinlikle bundan sonraki maçlarda oynatmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
aslnnnn:

yanlış yerdesin

yanıt3
yanıt1
Atillla:

MOSSİ ALLAH SANA BÖLE BİR OĞLAN VERSİN :)))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title