Haberler

Manchester: Rooney'e Manchester'dan İlginç Teklif

İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Manchester United'ta Teknik Direktör Alex Ferguson takımın genç golcüsü Wayne Rooney'i kariyerinin sonuna kadar takımda görmek istediğini söyledi.

Manchester United'la 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki yıldızı golcü Wayne Rooney'e Manchester Teknik Direktörü Alex Ferguson'dan ilginç bir teklif geldi. Ferguson, konuyla ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, Rooney'in kariyeri boyunca Manchester United'ta oynamasını istediğini ifade ederek, "Wayne Rooney'nin ömür boyu, Manchester'da kalmasını istiyoruz. Rooney, büyüleyici bir futbolcu. O, büyük bir enerji ve heyecana sahip. Ayrıca, Rooney, hep yüksekleri hedefliyor" dedi.

Bu arada, Manchester United Kulübü İcra Kurulu Başkanı David Gill'de yaptığı bir açıklamayla, Ferguson'a destek vererek, Rooney'le uzun süre birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.

İki sezon önce Everton'dan 21 milyon sterlin transfer bedeli karşılığında transfer edilen Wayne Rooney, şu sıralar, otobiyografisini yazdığı kitabının tanıtımıyla meşgul. Rooney, kitabında çarpıcı açıklamalarında bulunurken, uluslararası maçlarda hakemlerin kendisine önyargılı yaklaştıklarını ve kolayca kırmızı kart gösterdiklerini iddia etti. Rooney, ayrıca, Dünya Kupası'nda kırmızı kart görmesine neden olan takım arkadaşı Christiano Ronaldo'yla da herhangi bir problemi olmadığını ve finallerin ardından barıştığını da itiraf etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title