Haberler

    Manchester Ciy, Camp Nou'da Mucize Arıyor

    Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Barcelona, deplasmanda oynadığı ilk maçta 2-1'lik skorla mağlup ederek çeyrek final yolunda önemli bir avantaj elde ettiği rakibi Manchester City'yi sahasında konuk ediyor.

    Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan Manchester City, son olarak ligde Burnley'ye 1-0'lık skorla boyun eğerek şampiyonluk yarışında ağır yara almıştı.

    Teknik Direktör Manuel Pellegrini maçtan önce yaptığı açıklamalarda temkinli konuşarak Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin çok anormal bir durum olmadığını anlatmış ve, "Manchester United, Alex Ferguson döneminde geçirdiği tüm o muhteşem çağında sadece iki kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabildi. Yine Real Madrid'in 32 yıl boyunca Avrupa Kupası kazanamadığı dönem oldu. Son turlara kalmak elbette önemli ancak ortada 'felaket' olarak nitelendirilebilecek bir durum yok." diye konuşmuştu.

    İngiliz temsilcisinde kırmızı kart cezalısı olan Gael Clichy dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

    Hafta sonunda ligde ezeli rakibi Real Madrid ile karşılaşacak olan Barcelona ise zorlu bir sürece girdi.

    Teknik Direktör Luis Enrique maç öncesi yaptığı açıklamalarda bu zorlu iki maçı da seyircileri önünde oynayacaklarını hatırlatırken, önceliklerinin kesinlikle Manchester City maçı olacağını vurgulamıştı.

    Barcelona'da Thomas Vermaelen'in sakatlığı sürerken, hafta boyunca sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Sergio Busquets'in de bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

    MUHTEMEL 11'LERBarcelona: Ter-Stegen, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Rakitic, Mascherano, Iniesta, Messi, Suarez, NeymarManchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov, Y.Toure, Fernando, Nasri, Silva, Milner, Agüero

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title