Haberler

Manbiki Kazoku Filmi

Manbiki kazoku filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Manbiki kazoku filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Osamu ve ailesi hırsızlık yaparak geçinmektedir. Yine bir gün Osamu ve oğlu bir marketten yiyecek bir şeyler çalıp eve dönerlerken küçük bir kıza rastlarlar. Kız dondurucu soğukta dışarıda kalmıştır. Aile küçük kızı evlerine almaya pek istemez fakat onun yaşadığı sıkıntıları öğrendiklerinde onunla ilgilenmeye karar verirler. Küçük kız kısa sürede ailenin neşesi haline gelir. Onlar hayatta kalabilmek için suç işleyerek zar zor para kazansalar da, küçük kızla birlikte mutlu bir yaşam sürerler. Fakat gizli bir sırrın ortaya çıkması ailenin ve küçük kızın hayatını tamamen değiştirir.

Yönetmen: Hirokazu Koreeda

Senaryo: Hirokazu Koreeda

Oyuncular: Lily Franky, Kirin Kiki, Sôsuke Ikematsu, Sakura Andô, Mayu Matsuoka, Akira Emoto, Yôko Moriguchi, Yûki Yamada, Moemi Katayama, Chizuru Ikewaki, Kengo Kôra, Jyo Kairi, Miyu Sasaki, Naoto Ogata

Filmin Türü: Suç

Orijinal Adı: Shoplifters

Yapımcı Firma: Aoi Promotion

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Japonya

Orijinal Dili: Japonca

Filmin Süresi: 121 dk.

Dağıtıcı Firma: Filmartı Film

Vizyon Tarihi: 18.01.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title