Haberler

Manavgat'ta yalnız yaşayan Romanyalı kadın ölü bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ısınmak için yaktığı gazlı sobadan zehirlendiği düşünülen Romanya asıllı Türk vatandaşı Florica Bura evinde ölü bulundu. Talihsiz kadının ölmeden önce ev sahibini telefonla arayıp yardım istediği ortaya çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Romanya asıllı Türk vatandaşı Florica Bura (52) evinde ölü bulundu. Bura'nın ısınmak için kullandığı tüplü sobadan sızan gazdan zehirlenmiş olabileceği bildirildi.

TELEFONLA YADIM İSTEDİ

Olay, Kasaplar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Florica Bura'nın telefonla yardım istediği ev sahibi içeri girdiğinde Florica Bura'yı yatağında hareketsiz halde buldu. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekibi talihsiz kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Florica Bura'nın tek başına yaşadığı dairesinde ısınmak için kullandığı tüplü sobadan sızan gazdan zehirlenmiş olabileceğini belirttiler.

CENAZESİ ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, talihsiz kadının cesedi, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya Haberler

500

Yorumlar (4)

ALMANYADAN TC VATANDASI:

ben hala anliyamiyorum nasil oluyorda her irk ve renkten yabanci Türkiyede rahatlikla ev kiraliyarak yasiyor oturumu varsa bunlara hangi gerekce ile oturum veriliyor turist olarak gelen biri nasil ev kiraliyor ve calisiyor ülke yol gecen hani gibi ipin ucu kacmis muz cumhuriyetine dönmüsüz bir Türk vatandasi abd veya ab ülkesine elini kolunu salliyarak girebilirmi ev kiralayip kacak calisabilirmi buna imkan varmi yok peki o zaman bizim ülkemizi kim veya kimler dingonun ahirina cevirdi

0
6
yanıtYanıtla
DAYI AMA ANKARADA DEĞİL:

Almanyadan tc vatandaşı kardeşim haberi iyi oku romanya asıllı tc vatandaşı diyor.Yani türk vatandaşı olmuş gerçi vatandaş olmayanda türkiyede cirit atıyorya her neyse........

yanıt2
yanıt0
LÜTFENDİKKAT:

Üzücü hadise tüpü sobalar katalitik sobalar aman kullanımında çok dikkat edelim odanın oksijenini tüketiyor zaten biz ailece seneler önce kullandık rahatsız ediyor affınıza sığınıyorum mide bulanır gibi oluyor sönebiliyorda alevin çıkış yaptığı yerin temizliğine peteklerede dikkat ediniz genel olarak sobalar bakım gerektiriyor ihmal etmeyiniz.

5
0
yanıtYanıtla
kara:

Almanyadan TC vatandaşı tam bir cahilsin .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title